S. Skvernelis: dėl alkoholio vartojimo niekam nemoralizuoju | Diena.lt

S. SKVERNELIS: DĖL ALKOHOLIO VARTOJIMO NIEKAM NEMORALIZUOJU

„Aš atsakingai ir saikingai vartoju alkoholį ir aš niekada nemoralizuoju kitų žmonių, kad jūs kažką blogai darote“, – taip premjeras Saulius Skvernelis pakomentavo pastarąją savaitę socialiniuose tinkluose nuvilnijusią nuotrauką, kurioje jis matomas su alaus bokalu stebintis Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA rungtynes.

Socialinių tinklų dalyviai, prisimindami „valstiečių“ alkoholio draudimus viešose vietose, svarstė, ar S. Skvernelis netaiko sau dvigubų standartų ir skeptiškai vertino tai, kad premjeras rungtynes stebėjo atskirai nuo kitų sirgalių, VIP zonoje.

Vyriausybės vadovas, kalbėdamas „Žinių radijui“, ragino neklaidinti žmonių, kad jis gurkšnodamas alų „Žalgirio“ arenoje taiko dvigubus standartus ar nesilaiko įstatymų.

„Aš, kaip įstatymui paklusnus pilietis, laikausi visų įstatymų“, – akcentavo S. Skvernelis.

„Neklaidinkite visuomenės. Arenoje yra nustatytos zonos, kur galima prekiauti ir kur galima vartoti alų. Ir aš, kaip ir daugelis žmonių, kurie susirenka į „Žalgirio“ areną, esame atsakingi. Aš nepraleidžiu progos ir išgerti alaus, ir manau, kad tai absoliučiai neturi nieko bendro su reklama“, – aiškino premjeras, pabrėždamas, kad socialiniai tinklai ir žiniasklaida išpūtė šį įvykį.

Premjeras, pabrėždamas, kad dėl alkoholio vartojimo jis niekam nemoralizuoja, juokavo, kad partijos pirmininkas Ramūnas Karbauskis atstovauja negeriančią „valstiečių“ rinkėjų dalį, o jis pats – saikingai ir atsakingai alkoholį vartojantį elektoratą.

Paklaustas, kaip ši situacija atsispindi frakcijoje, S. Skvernelis atviravo, kad alaus mėgėjų frakcijoje yra gerokai daugiau nei visiškai negeriančių.

Vyriausybės vadovas kartu pažymėjo, kad jis rungtynes stebėdamas VIP zonoje nenorėjo atsiriboti nuo visuomenės. Pasak S. Skvernelio, jis elgiasi taip, kaip nustato saugumo pareigūnai. Anot jo, VIP zonoje paprasčiau užtikrinti saugumą. „Elgiuosi taip, kaip pataria saugumo pareigūnai“, – aiškino S. Skvernelis.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Ai

nereikia čia prieš prezidento rinkimus,darytis tolerantišku. Gerai ,kad tie gryni pijokai neskaito portalų. O tai kas čia būtų iš tokių atsilūpusių rinkėjų,jei sukurstytų palaikymą. Nebėra uź ką balsuoti rinkimuose ī prezidentus, tikrai nematau. Dar Ušackas ir Šimonytė. Juk matote žmonės kaip gyvename. Kiekvieną dieną priverstas galvoti ką pirkti, kur vaźiuot ir t.t. Nereikia čia Skverneli, tempt Lietuvos žemyn, nes nelabai yra kur. Ar galvojat, kad šiandien jūms gerai,o kiti piliečiai nusispjaut. Su savo reklamom spjaunate visiems doriems,besikabinantiems į gyvenimą žmonėms,į veidą. Na ir būkit tuo pijokų draugu.

Baisu...

Užuojauta žmonai...

m

teisingai, negi dabar skvernelis negali namie vyno išgerti,l kvaila būtų, nevaikšto jis gatvėmis su bambaliu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS