S. Skvernelis: didžiuokimės kur esame, ką turime ir ką pasiekėme | Diena.lt

S. SKVERNELIS: DIDŽIUOKIMĖS KUR ESAME, KĄ TURIME IR KĄ PASIEKĖME

  • 16

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis Prienų rajone vykstančiame Pasaulio lietuvių jaunimo susitikime pasveikino jo dalyvius.

Pasak premjero, tokie festivaliai - puiki galimybė susitikti ir pabendrauti šalies jaunimui, bendraminčiams iš viso pasaulio.

„Tikiuosi, kad tas laikas, praleistas Tėvynėje, duos, įkraus teigiamų emocijų ir nesvarbu, į kokį pasaulio, Europos kraštą ar kampelį po renginio pasklisime. Teigiamos emocijos lydės visuomet, visada norėsis sugrįžti čia, į protėvių gimtinę. Linkiu, kad čia susikaupusios emocijos lydėtų visur, kur bebūtumėte“, - sakė S. Skvernelis.

Ministras pirmininkas linkėjo visuomet jaustis lietuviais, atsakingais už Lietuvą, ir puoselėti norą sugrįžti į Tėvynę. Vyriausybės vadovas palinkėjo prasmingo Valstybės atkūrimo šimtmečio šventimo.

„Švęskime kur bebūtume, didžiuokimės, kur esame, ką turime ir ką pasiekėme“, - teigė jis.

Ministras pirmininkas taip pat dalyvavo diskusijoje, susipažino su renginyje pristatomomis iniciatyvomis.

Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimas surengtas ketvirtą kartą. Lietuvos vyriausybė šiais metais yra pagrindinis renginio partneris.

Prienų rajone esančiame „Harmony park“ sekmadienį baigsis tris dienas trukęs Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimas. Renginio dalyviai diskutavo verslo, mokslo, kultūros ir politikos diskusijų sekcijose. Tarp pranešėjų buvo ir svečiai iš Ukrainos, Jungtinės Karalystės, JAV, Ruandos.

GALERIJA

  • S. Skvernelis: didžiuokimės kur esame, ką turime ir ką pasiekėme
  • S. Skvernelis: didžiuokimės kur esame, ką turime ir ką pasiekėme
  • S. Skvernelis: didžiuokimės kur esame, ką turime ir ką pasiekėme
  • S. Skvernelis: didžiuokimės kur esame, ką turime ir ką pasiekėme
D. Janučio / Vyriausybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (16)

skaitytoja

kodėl visi pykstate ant dabartinės valdžios aš pykstu ant visų valdžių nes visos melavo žadėjo ir dėl žmogaus nieko gero nepadarė tik praskolino Lietuvą išsidalino ir gyventojus išvaikė duonos ieškoti kitose šalyse kada atsiras sąžiningų žmonių galinčių valdyti šalį kaip priklauso o ne tarnauti grupuotėms

Anonimas

Esame šiknoi, Turime Karbauski, Veryga, Skverneli (kur dėt BBZ), psiekėme dugną.....

...

Tie emigrantai manė kad Lietuvą aplankys; pasirodo, papuolė į kažkokį 'angelską' park... kas čia per mūsų 'naujalietuvių' skerso dėjimas ant Lietuvos?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS