S. Skvernelis mano, kad santykiai su prezidente išliks dalykiški | Diena.lt

S. SKVERNELIS MANO, KAD SANTYKIAI SU PREZIDENTE IŠLIKS DALYKIŠKI

Premjeras Saulius Skvernelis, po pastaruoju metu vykusios abipusės kritikos tarp Vyriausybės ir Prezidentūros, mano, kad santykiai su prezidente ateityje išliks dalykiški.

„Aš manau, kad jie (santykiai su prezidente, - ELTA) išliks dalykiški, paremti tais principais, kurie įtvirtinti Konstitucijoje ir, manau, kad turi būti dalykiški ir konstruktyvūs“, - „Žinių radijui“ kalbėjo S. Skvernelis.

Paklaustas, ar galima šiandieninius jo santykius su prezidente pavadinti konstruktyviais, premjeras teigė, kad būna visko.

„Yra normalu, nes tikėtis, kad bus tik tai vienos pozicijos pritariantysis choras, tikrai taip nėra. Tuo labiau kad mes turime skirtingas atsakomybes, numatytas Konstitucijoje. Tiek Vyriausybė, tiek Seimas, tiek prezidentė ir, kaip jau minėjau, tas konstruktyvumas, ir pagarba savitarpio garantuoja tai, kad galima priimti subalansuotus, kai kada kompromisinius sprendimus. Ir tai yra labai svarbu. Tai yra vienas iš demokratinės valstybės bruožų ir principų, kuris yra įtvirtintas mūsų Konstitucijoje - valdžių atskyrimo principas“, - teigė premjeras.

Prezidentės atstovė spaudai Daiva Ulbinaitė praėjusį penktadienį pareiškė, kad Vyriausybės ir kai kurių ministerijų gebėjimų trūkumas įgyvendinant svarbius įstatymus vis labiau ryškėja. Į tai reaguodamas S. Skvernelis atšovė, kad tokie kaltinimai yra nepagrįsti, o prezidentės sprendimai - „buldozeriniai“.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

norma

ponia klausyk žmonių balso juk jau praganei puse lietuvos su savo kombinacijom, ir vis nenusėdi savo kailio tikrovei, kas tikia esi, ir kur žiūri pasižiūrėk kiek blogio tas mentas sukurė o ką tu ponia dalini kabini ką neturi kuo gelbėti pati juk esi venuodos spalvos raudonos užtai draugus saugai, ir vertini o tikrus lietuvius nurašei seniai pamiršai ir išskirėi, tikrus žmones , juk ponios nuopelnus gerai atsimenu, ir pono Adamkaus tikro diplomato ir šeimos relogingosd veido tikrai mes nepamiršim ir nenurašisim o tu juk buvai pati žinai kas ir iš kokio molio partškolos burokevičiaus edinstvos ir leningrado kailiu fabriko kamsorges juodo darbo tavo yra žmoniu kurie prisimena tavo darba viena mergina kuri susituoke su suomiu piliečiu ką vinginai, nadeždai smirnovai berods buvo tokia tamstos įstorijoj, ar nepamiršai juk seni leningradiečiai pasakoja , nepik bet ir geriau nesąmoniu nepaišik liaudžiai, mes juk sekame tavo darbus kokius tu poniaesi dariusi, juk gyminiu turim ir pasakoja ir ro

Skverneli nesantykiauk

su preziudente ,nes Ulbinaite jau skersai ziuri...

...

Tai kas ten prie ko priekabiauja?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS