S. Skvernelis skeptiškai žiūri į V. Uspaskicho sugrįžimą | Diena.lt

S. SKVERNELIS SKEPTIŠKAI ŽIŪRI Į V. USPASKICHO SUGRĮŽIMĄ

Premjeras Saulius Skvernelis sako, kad europarlamentaro Viktoro Uspaskicho sugrįžimas prie Darbo partijos vairo būtų neperspektyvus žingsnis.

Jis taip pat teigė, kad, jo vertinu, Valstiečių ir žaliųjų sąjungos bei Darbo partijos rinkėjai yra skirtingi, todėl nemano, kad Darbo partija galėtų pervilioti Valstiečių ir žaliųjų sąjungos elektoratą.

„Aš manau, kad tikrai, bent jau tikiuosi, kad nėra mūsų elektoratas tas pats, tikrai tuo noriu tikėti. Ir tas bandymas sugrįžti - reikėtų pirma Viktoro paklausti, dėl ko taip yra. Bet žinant visas tas istorijas, kurios buvo susietos su teisėsauga ir dar nėra baigtos, aš nenoriu sakyti, bet manau, kad neperspektyvus šitas sprendimas. Bet kiekvienas žmogus tegu sprendžia, kaip jis nori, matyt, labai svarbu yra gana prasti partijos reikalai. Jeigu bendrapartiečiai mato šiame žmoguje galimą lyderį, tai jų apsisprendimas“, - Žinių radijui ketvirtadienį sakė S.Skvernelis.

Į Darbo partiją grįžęs jos įkūrėjas ir ilgametis vadovas europarlamentaras V.Uspaskichas sako greičiausiai kandidatuosiantis į partijos pirmininkus.

Klausiamas, ar kandidatuos į jos pirmininkus, V.Uspaskichas šią savaitę BNS atsakė: „Greičiausiai, neatmetu tokios galimybės“.

Darbo partijos pirmininko rinkimai vyks kitų metų vasarį, iš pirmininkės posto po V.Uspaskicho grįžimo atsistatydinus Širvintų merei Živilei Pinskuvienei. Laikinai partijai vadovauja buvęs kultūros ministras Šarūnas Birutis.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

...

Uspaskich ruošias Skvernelį pakeist... kai šis (kaip visuomet) atsistatydins.

alfune

galu gale gal pamatysime sviesa tunelio gale

Anonimas

Durniu laive ir vel tas pats samisis. Negi dar yra sitiek debilu besiruosianciu vel aukstinti sia persona. Dviracio zinios tures ka kurti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS