A. Skardžius atsiprašo dėl taikinio su G. Landsbergiu: nesitikėjo tokio ažiotažo | Diena.lt

A. SKARDŽIUS ATSIPRAŠO DĖL TAIKINIO SU G. LANDSBERGIU: NESITIKĖJO TOKIO AŽIOTAŽO

Sušaudytą taikinį su užrašu „Gabrielius“ kolegoms penktadienį Seimo posėdžių salėje demonstravęs socialdarbietis Artūras Skardžius atsiprašo ir teigia nesitikėjęs „tokio ažiotažo“.

Jo pranešimą pirmadienį savo feisbuko puslapyje išplatino Lietuvos socialdemokratų darbo partija.

„Apgailestauju, jeigu mano atsineštas į Seimą plakatas – taikinys, kuriame nebuvo konkretaus asmens nuotraukos, kaip bandoma viešojoje erdvėje įteigti, ką nors įžeidė. Su kolege pasijuokėme, kad tai galėtų būti kažkam politinė reklama. Tai tebuvo tikras šaudyklose naudojamas taikinys, kuriame pavaizduota figūra, į jus nukreiptu ginklu“, – rašoma įraše.

„Bet turbūt viešojoje erdvėje nebūtų tokio pasipiktinimo iš opozicijos, jei vietoje užrašo „Gabrielius“ ten būtų užrašas „Artūras“, – įraše pridūrė A. Skardžius.

Bet turbūt viešojoje erdvėje nebūtų tokio pasipiktinimo iš opozicijos, jei vietoje užrašo „Gabrielius“ ten būtų užrašas „Artūras“.

Penktadienį Seimo posėdžio metu su plakatu besijuokiantys užfiksuoti socialdarbiečių frakcijos narys A. Skardžius bei Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininkė „valstietė“ Agnė Širinskienė. Šalia jų – ir Seimo pirmininko pavaduotoja „valstietė“ Rima Baškienė.

Pastaroji pirmadienį išplatino pranešimą, kad gailisi apžiūrinėjusi plakatą ir linki kolegoms „pagyti nuo pykčio“.

Pats G. Landsbergis BNS šeštadienį teigė Seimo salėje sulaukęs nuoširdaus Seimo vicepirmininkės R. Baškienės atsiprašymo dėl kolegų elgesio ir už atsiprašymą padėkojęs.

Rašyti komentarą
Komentarai (77)

Anonimas

Vai vai vai, tik pamanykit, drįso įžeisti jo didenybę būsimąjį Lietuvos prezidentą ( jo sapnuose). Dangus griūva !!

Algis

Nieko jis neatsiprašė. Jis tvirtina, kad jei būtų užrašytas kitas vardas tokio ažiotažo nebūtų. Skurdžius net ir po įvykių Gdanske nesuvokia, kad turi atsiprašyti dėl neapykantos kurstymo. Nesvarbu kam.

Julius

Pasiekei dugną ponas, Skardžiau. Toliau nebėra kur. Kuo greičiau draugėn pasiimk Širinskienę ir dinkite iš seimo. Nedarykite sarmatos kolegoms irvisai tautai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS