STT atliko kratas pas Alytaus rajono savivaldybės politikus: tiria galimą korupciją | Diena.lt

STT ATLIKO KRATAS PAS ALYTAUS RAJONO SAVIVALDYBĖS POLITIKUS: TIRIA GALIMĄ KORUPCIJĄ

Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) šią savaitę atliko kratas pas Alytaus rajono savivaldybės politikus. Tiesa, pas kokius konkrečiai politikus apsilankė pareigūnai, neatskleidžiama.

„Spalio 25 d. buvo atliktos kratos vykdant ikiteisminį tyrimą dėl galimai padarytų korupcinio pobūdžio nusikalstamų veikų. Šiuo metu įtarimai jokiems asmenis nėra pareikšti“, – penktadienį Eltai teigė STT atstovė spaudai Julija Gorovniovaitė.

Išsamesnė informacija apie atliekamą tyrimą, anot jos, šiuo metu nebus teikiama, siekiant nepakenkti tyrimo eigai.

Apie kratas pas Alytaus rajono savivaldybės tarybos narius pirmasis pranešė portalas „15min.lt“. Kaip skelbia portalas, kratos buvo atliktos pas buvusį ilgametį rajono merą Algirdą Vrubliauską, buvusią savivaldybės administracijos direktorę Gintarę Jociunskaitę ir buvusią vicemerę Dalią Kitavičienę.

Šie politikai į savivaldybės tarybą išrinkti pagal Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąrašą.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

na

Utenos meras patapo nekaltu...ir dar prisiteisė tūkstančius..dabar patapo tokia mada nustato kaltu paskui išteisina ir še tau tūkstančių tūkstančiai. Kam tai naudinga?

Klausimelis

O kodel seimunu nepakrato, ypac tu, kurie kremliui dirba?

ogi

ne ten galu jesko visa politvagiu sutve uzkonservuota ir vatikano uzanspauduota kgb 75m ka ir stebime sios saikos /vertybiu/ lygius ss formate ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS