V. Adamkus prezidento rinkimuose ketina balsuoti už G. Nausėdą | Diena.lt

V. ADAMKUS PREZIDENTO RINKIMUOSE KETINA BALSUOTI UŽ G. NAUSĖDĄ

  • 68

 Kadenciją baigęs prezidentas Valdas Adamkus gegužę vyksiančiuose šalies prezidento rinkimuose planuoja balsuoti už ekonomistą Gitaną Nausėdą, nors tiesiogiai jo neįvardijo ir sakė pasiliekantis galimybę pakeisti savo poziciją.

„Turiu kandidatą, už kurį aš balsuosiu“, – laidoje „DELFI dėmesio centre“ sakė V. Adamkus.

Paklausus, ar tai yra kandidatas, kuris 2004 metais dirbo V. Adamkaus rinkimų štabe, prezidentas atsakė: „būčiau nesąžiningas pasakydamas „ne“.

G. Nausėda talkino V. Adamkaus rinkimų štabe, pastarajam siekiant perrinkimo 2004-aisiais, o prezidentui užsitikrinus antrąją kadenciją, ekonomistas sutiko tapti V. Adamkaus visuomeniniu konsultantu ekonomikos klausimais.

Turiu kandidatą, už kurį aš balsuosiu.

Vis dėlto V. Adamkus ketvirtadienį teigė, kad jeigu tai, kuo tiki, įžvelgs kuriame kitame kandidate, tuomet gali savo nuomonę ir pakeisti.

Prezidento rinkimuose kandidatuoja socialdemokratas eurokomisaras Vytenis Povilas Andriukaitis, filosofas Arvydas Juozaitis, europarlamentaras Valentinas Mazuronis, ekonomistas G. Nausėda, Seimo nariai Mindaugas Puidokas ir Naglis Puteikis, „valstiečių“ kandidatas premjeras Saulius Skvernelis, konservatorių kandidatė parlamentarė Ingrida Šimonytė, Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos vadovas europarlamentaras Valdemaras Tomaševskis.

Prezidento rinkimai vyks gegužės 12 dieną.

GALERIJA

  • Gitanas Nausėda
Rašyti komentarą
Komentarai (68)

Aistė

Gerb. Prezidentas Valdas Adamkus įžvalgus ir ne "trintukams", kitaip MANAU arba KAUNIETIS ir t. t., kitaip tariant Troliams, spręsti apie Prezidento nuomonę, Kiek Lietuvoje bankininkų, kad nuo jų priklausytų rinkimų rezultatas, vargšeliai Jūs, eikit į bažnyčią Didžioji savaitė, gal protelis nušvis. Aš už Gitaną Nausėdą, nors ir nesu bankininkė.

manau

Man atrodo visi supranta kad Nauseda i prezidento posta nori prakisti bankininkai o kad bankininkai ivairiausiais budais smaugia paprasta tautieti visi jauciame ir laimejes rinkimus Nauseda nieko nepakeis tik privales tarnauti bankininkam mano nuomone Nausedai labai nori laimeti rinkimus kad ji ir jo PILI draustinyje saugotu apsauga iki gyvos galvos uz musu moketoju pinigus.As manau kad tauta issirinks tikra valstybes prezidenta be bankininku pagalbos.

Kaunietis

Labai gaila,bet gerb. Adamkus neizvelgia lietuvai gresmes(nes esame labai maza salis) musu tapatybei,kalbai,identitetui ateityje. Jisai skaito,kad mus turi istraukti ale civilizuota europa,padeti turi JAV-turim buti prisiplake,mes esam trecerusiai ir t.t. Prie europos vairo yra prieje gamtos klaidos ir savanaudziai kurie europos tautas veda prie haoso-lauzio pagrindines nusistovejusias vertybes ir gamtos desnius, diktuoja salygas silpnesnem salim-tai veda i aklaviete. Tam bando priesintis lenkija,vengrija,austrija apie tai uzsimina ir JAV.Ponas prezidente reikia ziureti kur kas toliau ir isdidziau,nepamirsti,kad kalbate lietuviu kalba kuri yra visu europos kalbu pamatas. Nauseda - tai dar vienas trypciojimas vietoje(jeigu ne atgal) penkis metus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS