V. Pranckietis: R. Karbauskis stengiasi įrodyti, kad jo nuomonė vienintelė teisinga | Diena.lt

V. PRANCKIETIS: R. KARBAUSKIS STENGIASI ĮRODYTI, KAD JO NUOMONĖ VIENINTELĖ TEISINGA

„Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis per partijos suvažiavimą galėjo susilaikyti nuo atviro premjero Sauliaus Skvernelio palaikymo kaip kandidato į prezidentus, trečiadienį Žinių radijui sakė Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis.

„Ne kiekvienas eilinis partijos narys turi mikrofoną per suvažiavimą ir turi teisę kalbėti tada, kada nori. Nuo tokių pasisakymų galima buvo ir susilaikyti neformuojant savo nuomonės kaip visos bendros nuomonės“, – teigė V. Pranckietis.

„Aš manau, kad jis visada stengiasi ir stengsis įrodyti savo nuomonę, kurią galvoja esant tik vienintele teisinga“, – pridūrė Seimo pirmininkas.

R. Karbauskio elgesys buvo užkliuvęs ir kitam „valstiečiui“ Mindaugui Puidokui, jis per suvažiavimą įžvelgė sąsajų tarp R. Karbauskio ir Lenino.

Aš manau, kad jis visada stengiasi ir stengsis įrodyti savo nuomonę, kurią galvoja esant tik vienintele teisinga.

V. Pranckietis teigia, kad po suvažiavimo M. Puidoko nebuvo sutikęs, tačiau teigė manantis, kad jis ir toliau dirbs frakcijoje.

„Tiesiog pamatė (M. Puidokas – BNS), kad per daug asmeninės iniciatyvos ar nesuderintos nuomonės ne visada randa pritarimą“, – svarstė parlamento pirmininkas.

V. Pranckiečio kandidatūrą į prezidentus buvo iškėlę du partijos skyriai, tačiau per partijos suvažiavimą sausio pabaigoje, kai spręsta, kurią kandidatūrą palaikyti, R. Karbauskis deklaravo simpatijas S. Skverneliui.

Už S. Skvernelio kandidatūrą balsavo 461 suvažiavimo delegatas, V. Pranckietį palaikė 103 „valstiečiai“.

Šalies vadovo rinkimai numatomi gegužę.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Tiesą,Angelina,

sakai.Su profesoriais tokiam pasipūtusiam dundukui nesilyginti.Bet kuris iš jų prieš tą kolchoznikų karaliuką tikrai atrodo kaip proto bokštai. Kai kurie iš jų tokie ir yra.

Spektaklis

Tiesdiog stebėtis reikėtų,jei Pranskietis nesupranta,jog dvarponis paprasčiausiai juo manipuliuoja ir iš jo tyčiojasi.Pasiūlymas į prezidentus turėjo kelis tikslus-įrodyti,jog rinkimai demokratiški,renkama ne iš vieno kandidato,ir tuo pačiu puiki proga sukompromituoti vieną aukščiausių pareigūnų,kad,reikalui esant,būtų patogu ir visai juo atsikratyti.O tokį spektaklį surežisuoti valstiečių monarchui visai nesudėtinga-patirties juk yra.

AS manau

Jis yra partijo--klano pirmini kas .Ir viesai palaikyti viena negali.Jis nori buti kaip Stalinas ir valdyti,Lietuva.Ja padaryti savo kolchozu.Zmones pabuskite .Gana tokiu karaliuku.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS