V. Sinkevičius ves demokratų sąrašą Europos Parlamento rinkimuose | Diena.lt

V. SINKEVIČIUS VES DEMOKRATŲ SĄRAŠĄ EUROPOS PARLAMENTO RINKIMUOSE

Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ sąrašą Europos Parlamento (EP) rinkimuose ves eurokomisaras Virginijus Sinkevičius. Tai patvirtinta šeštadienį Kaune vykstančiame partijos politinės tarybos suvažiavime.

„Dėkoju už vienbalsį pritarimą vesti sąrašą į Europos Parlamento rinkimus. (...) Manau, kad mūsų visų misija – užtikrinti, (...) kad visa Lietuva atstovautų kiekvieno žmogaus interesams, kartu užtikrintų, kad Europa neprarastų savo kurso“, – kreipdamasis į bendrapartiečius sakė V. Sinkevičius.

ELTA primena, kad Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ skyriai iškėlė 23 kandidatus dalyvauti EP rinkimuose. Daugiausia balsų skyriai atidavė eurokomisarui V. Sinkevičiui.

Partija pranešė, kad kartu su eurokomisaru balsų daugumos sulaukė ir partijos lyderis Saulius Skvernelis bei Lukas Savickas.

Kandidatų sąraše įrašyti ir Seimo nariai Vytautas Bakas, Zigmantas Balčytis, Algirdas Butkevičius, Linas Kukuraitis, Laima Nagienė, Algirdas Stončaitis, Tomas Tomilinas.

Taip pat Vytautas Lamauskas, Toma Karvelytė-Janulionienė, Sigita Lenauskienė, Jonas Mockūnas, Arnoldas Pikžirnis, Fausta Roznytė, Andrius Stasiukynas, Algirdas Stončaitis, Ervinas Šurka, Ritas Vaiginas, Mantas Valukonis, Olga Vėbrienė.

Šias kandidatūras „Vardan Lietuvos“ taryba svarsto šeštadienį Kaune. Partijos suvažiavimo metu taip pat planuojama apsvarstyti bendruomenės ilgalaikį veiklos planą bei diskutuoti dėl partijos bendruomenės iškeltų kandidatų Seimo rinkimų vienmandatėse apygardose.

V. Sinkevičius įstojo į „Vardan Lietuvos“ gretas

V. Sinkevičius jungiasi prie Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“. Tai jis paskelbė šeštadienį, partijos politinės tarybos posėdyje.

„Šiandien jungiuosi prie Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“. Tikiu, kad esate tie, kurie nešate pokytį“, – demokratų renginyje šeštadienį sakė V. Sinkevičius.

Naują partijos narį scenoje pasveikino ir partijos pirmininkas S. Skvernelis. 

„Mūsų bendruomenės narys jis de facto buvo visada. Šiandien tampa de jure“, – sakė S. Skvernelis.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

JONAS

Kad jie nors vienas turėtu ger Vaitkaus proto Nors kiek smegenu kai nelystu kur nieko neišmano tik viena mintis kaip prie lovio ka pavoksiu o gal pasiseks Visos vagiu partijos su tokiais lyg tai komisarais generolais Tutkais nuo Januškos lasipsni gaves žydro Albino adjutantas pragertom smegenim ir pasakykit kaip jie tuos profesorius generolus komisarus kepa kasdienTurbut tas GALIM JEIGU NIEKO NEGALIMnukvošes senis gali

Rasa

Balsuos lietuva už ger prof E Vaitku

su vaiko

veideliu ka gali padaryt vyras?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS