V. Ušackas kartoja: prezidento rinkimuose dalyvaus tik laimėjęs TS-LKD balsavime | Diena.lt

V. UŠACKAS KARTOJA: PREZIDENTO RINKIMUOSE DALYVAUS TIK LAIMĖJĘS TS-LKD BALSAVIME

  • 4

Diplomatas Vygaudas Ušackas sako, kad prezidento rinkimuose dalyvaus tik tuo atveju, jei laimės Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų pirminius rinkimus.

„Lietuvos Prezidento rinkimuose dalyvausiu tik laimėjęs TS-LKD pirminius rinkimus“, – feisbuke pirmadienį parašė V. Ušackas.

Jis teigia, kad pralaimėjęs pirminiuose rinkimuose siektų „permainų partijoje, jos atsinaujinimo ir vertybių iškėlimo virš elito, kad siekis tapti „Žmonių partija“ neliktų dar viena banalia deklaracija“.

Pirminiuose rinkimuose V. Ušackas varžosi su Seimo nare Ingrida Šimonyte. Partijos nariai ir kiti iš anksto užsiregistravę piliečiai kandidatą rinks lapkričio 3-4 dienomis.

V. Ušackas teigia, kad partija pirminius rinkimus rengia netinkamai, nes juose nesudaroma galimybė dalyvauti užsienio lietuviams, per mažai dėmesio skiriama regionams, trūksta diskusijų apie krikščioniškas vertybes, o „laisvą žmonių pasirinkimą visais įmanomais būdais bando paveikti partinė aristokratija“.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

turas

Be reikalo taip galvoji Ušackai. TS-LKD nėra pasaulio bamba ir neklystantieji. Jei ir praloši atrankos rinkimus partijoje, išeik iš partijos ir dalyvauk rinkimuose savarankiškai-ir turėtum laimėti

Rinkėjas

Ušackas be konservatorių pagalbos nei į tualetą negali nueiti.Jeigu tu taip šnekėsi ir darysi,tikrai prarasi rinkėjus.

uzackas tare;- prezidento rinkimuose dalyvaus

tik laimejjes konkursa T-arybu S-ajungos -- L-ietuvos K-gbesniku Departamente..............
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS