Buvęs prezidentės patarėjas T. Blinstrubis paskirtas teisėju | Diena.lt

BUVĘS PREZIDENTĖS PATARĖJAS T. BLINSTRUBIS PASKIRTAS TEISĖJU

  • 1

Vilniaus apygardos administraciniame teisme (VAAT) antradienį pradeda dirbti teisėjas Tomas Blinstrubis, iki tol dirbęs advokatu ir prezidentės patarėju.

37-erių metų socialinių mokslų daktaras T.Blinstrubis teisės studijas baigė Mykolo Romerio universitete ir yra šio universiteto Teisės fakulteto Viešosios teisės instituto lektorius. Jis yra baigęs teisės studijas pagal ERASMUS mainų programą Kylio universitete (Vokietija), stažavęsis Graco (Austrija), Liucernos (Šveicarija) universitetuose, Šlėzvigo-Holšteino žemės teisme.

2014 metais T.Blinstrubis dirbo prezidentės Dalios Grybauskaitės patarėju, o pastaraisiais metais advokatų profesinėje bendrijoje „NJORD Law Firm“ bei Irmanto Norkaus ir partnerių kontoroje „Cobalt“ advokatu.

„Man didelė garbė ir atsakomybė tapti Jūsų kolektyvo dalimi ir pradėti savo, kaip teisėjo, biografiją šiame teisme“, – teismo darbuotojams sakė T.Blinstrubis.

Vilniaus apygardos administraciniame teisme dirba 24 teisėjai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Teisėja

Paniekos verta asmenybė, moka gražiai pakalbėti, lįsti į dūšią žmogui, bet visada siekia savo asmeninių tikslų, nerekomenduotina persona....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS