Britų žurnalistui E. Lucasui suteiktas VDU garbės daktaro vardas | Diena.lt

BRITŲ ŽURNALISTUI E. LUCASUI SUTEIKTAS VDU GARBĖS DAKTARO VARDAS

  • 1

Britų žurnalistui Edwardui Lucasui (Edvardui Lukasui) suteiktas Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) garbės daktaro vardas.

„Ilgametis Rytų Europos politikos ir ekonomikos apžvalgininkas, energetinio saugumo, šnipinėjimo ir kitas temas nagrinėjantis analitikas, britų savaitraščio „The Economist“ vyresnysis redaktorius E. Lucasas VDU garbės daktaro regalijas priims iškilmingo Senato posėdžio metu. Universiteto bendruomenė džiaugiasi galėdama į savo gretas priimti žmogų, kurio aktyvi tarptautinė veikla, moralinės vertybės įkvepia akademinę jaunuomenę siekti pažinimo ir kilnių tikslų“, – rašoma VDU pranešime.

Lapkričio 20 dieną vyks iškilmingas VDU senato posėdis, kuriame E.Lucasui bus įteiktos regalijos. Žurnalistas skaitys viešą paskaitą „Lietuvos pamokos“ („Lithuanian Lessons“) apie Lietuvos patirtis ir jų naudą Vakarų pasauliui.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Žurnalisto vietoje nepriimčiau garbės Dr vardo

Britas, manau, turi atsisakyti siūlomo garbės Dr vardo teikiamo VDU, nes ši įstaigėlė yra labai purvina. Plagiato atvejų ten tiek daug, kad dauguma Dr tame VDU liktų ne tik be DR, bet ir su dėme, jog yra perestukinai-nusirašinėtojai. Sąrašo pradžioje nusirašinėtojas-plagiatorius Baka.auskas...drąsiai kaip savo pateikia kitų asmenų mokslo darbus. Toliau rikiuotųsi kvanka Bal.ytienė...nabagė pedabandė į studentų galvas grūsti tai, ko pati net neišmano - visiška perestukinienė, iš nurašytų kitų žmonių mokslo darbų bandė daryt studijų programas magistrantams, o pati - nė mu-mū apie komunikacijos vadybą...programa, žinoma, sudegė, nes studentai greitai susiorientuoja, jog iš jų už studijas ima mokesčius kvanka, grūdanti jiems ne žinias, o savo nukvakusios bobelės kliedesius. Tokio kaip VDU garbės vardai yra GĖDA. Brito vietoje pasakyčiau griežtą NE šitai įstaigėlei.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS