Daugiavaikėms šeimoms – policijos pareigūnų dovanos | Diena.lt

DAUGIAVAIKĖMS ŠEIMOMS – POLICIJOS PAREIGŪNŲ DOVANOS

  • 3

Prasmingiausių metų švenčių – Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų – laukimas įgauna dar didesnę prasmę, kai ruošdamiesi šventėms, pagalvojame ne tik apie save, bet ir apie kitus, kai sugebame maloniai nustebinti ir pradžiuginti.

Jau trečius metus Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Varėnos rajono policijos komisariato pareigūnai organizuoja gerumo akciją „Padovanok šypseną vaikui”.

Iš pačių pareigūnų surinktų pinigų, šiais metais skanių dovanų sulaukė šešios daugiavaikės rajono šeimos. Didžiausios staigmenos šiemet sulaukė Varėnos mieste gyvenanti Skaistės Aleknavičienės ir Vaido Zaliecko šeima, kurioje auga penki nuostabūs vaikai.

Šią šeimą gruodžio 21 dieną aplankė Varėnos r. PK viršininkas Jonas Baliukonis kartu su bendruomenės pareigūnėmis ir Varėnos seniūnijos seniūno pavaduotojas Petras Grigas bei vaikų bičiulis Amsius.

Berniukai dovanų gavo tris išmaniąsias apyrankes, mergaitė – meno knygą ir piešimo reikmenų rinkinį, o mažasis pagrandukas – policijos mašiną, didelį pliušinį meškiną ir saldėsių.

Ar gali būti kas gražiau, kaip džiaugsmu spindinčios vaikų akys?

 

GALERIJA

  • Daugiavaikėms šeimoms – policijos pareigūnų dovanos
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Arunas

( piktas ) tave reiktu izoliuot nuo viduomenes uz toki rasyma butu nors geriau givent lietuvoi

mumu

Bananu padovanoti.

piktas

kandonu jiems dezes arba spirales boboms,kad maziau vaiku priveistu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS