Fenotipologas: Š. Stepukonis – intelektualus, linkęs į riziką, traukiantis vyresnes moteris | Diena.lt

FENOTIPOLOGAS: Š. STEPUKONIS – INTELEKTUALUS, LINKĘS Į RIZIKĄ, TRAUKIANTIS VYRESNES MOTERIS

  • 27

Sulaikius „Baltcap“ skandalo epicentre atidūrusį Šarūną Stepukonį, auga jo galimai pradangintų milijonų skaičius – dabar kalbama apie 40 milijonų eurų. Kas yra Š. Stepukonis ir kaip jaunas vyras iš perspektyvaus, sportiško investuotojo tapo įtariamuoju neregėto dydžio aferoje?

Pastaruoju metu Vilniuje gyvenęs Š. Stepukonis gimė 1987-aisiais, jam šiuo metu yra 36-eri metai. Iki COVID-19 pandemijos vyras daug laiko ir dėmesio skyrė sportinei veiklai. Jis buvo aktyvus mėgėjų irklavimo klubo Trakuose narys, su juo iškovojo ne vieną apdovanojimą. Š. Stepukonis žaidė krepšinį, dalyvaudavo maratonuose.

Anot per išorinę genetiką asmenybę analizuoti gebančio fenotipologo Giedriaus Švetkausko, Š. Stepukonis – neblogas žmogus.

„Jei pažiūrėtume į jo akių zoną, yra požymių, kad žmogus – labiau šiltas, labiau geras viduje“, – sakė pašnekovas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Pasak G. Švetkausko, akivaizdu, kad Š. Stepukonis yra išsilavinęs ir protingas. Iš tiesų – jis įgijęs KTU finansų vadybos bakalaurą, vėliau mokėsi Londono verslo mokykloje.

„Tai žmogus su labai geromis intelektinėmis savybėmis. Iš karto pabrėžiu – ne su genialiomis, bet su labai geromis. Viduje jis yra geras žmogus su nestandartiniu kriminaliniu mąstymu“, – tęsė fenotipologas.

Kriminalinis mąstymas – savybė, kurią dažnai turi teisėsaugos pareigūnų ir politikų, gebančių mąstyti, kas yra legalu, o kas ne.

Prasidėjus karui Ukrainoje, Š. Stepukonis dalyvavo humanitarinėje veikloje, rinko paramą mokyklos statyboms Bučoje. Beje, Š. Stepukoniui ir milijonams dingus sklido kalbos, kad jis kariauja fronte. Tokios šnekos ne šiaip sau – jis buvo krašto apsaugos pajėgų savanoris 810 kuopoje.

Visgi fenotipologas G. Švetkauskas mano, kad Š. Stepukonio kova fronte vyko tik kalbose. Anot pašnekovo, tokie žmonės ne tarnauja, o vadovauja kitiems kariuomenėje. Jo nuomone, Š. Stepukonis yra vado tipo žmogus.

Pasak eksperto, vyro veidas išduoda aistrą lošimams.

„Jis temperamentingas, linkęs į ekstrymą ir adrenaliną. Žmogus su tokiu temperamentu yra linkęs prisikurti problemų tuščioje vietoje ir linkęs rizikuoti. Jei jis kažko aktyviau nepadaro, jam viduje būna blogai, tad būtinai reikia patirti stresą ir adrenaliną“, – kalbėjo specialistas.

Š. Stepukonį artimiau pažinoję žmonės laidai „KK2“ pasakojo, kad azartinius žaidimus jis mėgo ir studijų laikais. Negana to, jaunystėje jis turėjo finansinių bėdų dėl aplaidaus elgesio su finansais.

Nėra žinoma, ar pastaruoju metu Š. Stepukonis turėjo antrąją pusę.

„Jo estetikos pojūtis yra stipriai išreikštas. Dažniausiai tokie vyrai būna valdingų, turtingų, plėšrių vyresnių moterų džiaugsmai. Taip yra dėl to, kad jie iš savęs spinduliuoja seksualumą“, – sakė ekspertas.

Šeimos vyras nebuvo sukūręs, buvo gan vienišas – jo artimieji gyvena užsienyje.

Kiek tiesos atskleidžia Š. Stepukonio veidas, parodys tik laikas ir teisėsaugos tyrimas.

Atsakymų į visai Lietuvai svarbius klausimus ieškojo „KK2“ komanda. Taip pat naujausioje laidoje – prezidento Gitano Nausėdos viešnagė Prienuose bei dviejų klaipėdiečių meilės istorija. Margas „KK2“ pasaulis – tik per LNK.lt ir LNK eteryje.

Rašyti komentarą
Komentarai (27)

Roma

Šarūnas Kiaulėnas (40 metų), kartais prisistato Lukausko, Motiejaus ar kitokia pavarde. Iš Ariogalos. Net ir turedamas antrą puse nuolat iesko pazinčių su įvairaus amžiaus moterimis, dažnai net ženkliai vyresnėmis. Į pasimatymus, net vienkartinius, vežiojasi savo mažametį sūnų. Nutyli, kad buvo vedęs du kartus, turi minimum du vaikus. Seka pasakas apie sergančia depresija buvusią žmoną. Šeimą ir gražią bendrą ateitį žadėjo ne vienai, bet suvedžiojęs ir pasinaudojęs dingsta. Piktnaudžiauja alkoholiu. Turi problemu su teisėsauga yra nuteistas. Internetiniuose puslapiuose publikavo erotinio pobūdžio apsinuoginusių moterų nuotraukas. Nesikuklina siųsti savo asmenukių iš vonios ar lyties organo nuotraukų. Registruojasi įvairiausiose pažinčių svetainėse, rašinėja moterims per FB ir Instagramą, Tiktok. Moterų ieško po visą LT ir ne tik. Mezga romanus su klientėm ir kolegėm. Siuntinėja savo intymias nuotraukas.Jo medžioklė vyksta nuolat ir iš karto keliais frontais. #sarunasmotiejus

Roma

Penkauskas #Penkauskas #fyp #ariogala #kaunas #raseiniai #sakiai #samsonas #uabnextlogistic #aferistas

Su kūjeliu per varpinę

Kaip mat dingtų ir azartas ir potraukis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS