FNTT vadovas gaus generolo laipsnį | Diena.lt

FNTT VADOVAS GAUS GENEROLO LAIPSNĮ

  • 0

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) vadovas Kęstutis Jucevičius etikos sargams nutraukus tyrimą jo atžvilgiu gaus generolo antpečius.

Praėjusią savaitę žiniasklaidoje skelbta, kad premjeras Algirdas Butkevičius jau buvo pasirašęs nutarimą K.Jucevičiui suteikti generolo laipsnį, tačiau vėliau savo sprendimą atšaukė.

Ketvirtadienį Žinių radijui premjeras sakė, kad sprendimą teko atšaukti sužinojus, kad vyksta Vyriausiosios tarnybinės etikos komisijos (VTEK) tyrimas.

"Paprasčiausiai kanceliarija gavo vidaus reikalų ministro teikimą, kad būtų priimtas Vyriausybės nutarimas ir suteiktas generolo laipsnis, po kurio laiko atėjo kitas Vidaus reikalų ministerijos raštas mūsų Vyriausybės kanceliarijai, kad pristabdykite nutarimo pasirašymą dėl to, kad VTEK yra nagrinėjamas tam tikras klausimas arba skundas teisingiau dėl FNTT vadovo, bet kanceliarijos darbuotojai jau buvo paruošę nutarimą, jisai buvo suderintas ir nebuvo perspėję manęs ir aš tada pasirašiau", - aiškino premjeras.

"Dabar aš, kiek žinau, jau lyg VTEK atmetė šitą skundą ir jam bus suteiktas generolo laipsnis", - patikino A.Butkevičius.

VTEK šią savaitę nutraukė tyrimą dėl K.Jucevičius, kurį buvęs pavaldinys kaltino kerštu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS