I. Makaraitytė vadovaus LRT žurnalistinių tyrimų padaliniui | Diena.lt

I. MAKARAITYTĖ VADOVAUS LRT ŽURNALISTINIŲ TYRIMŲ PADALINIUI

  • 8

Televizijos žurnalistė ir laidų vedėja Indrė Makaraitytė vadovaus Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos (LRT) žurnalistinių tyrimų padaliniui, ji darbą pradeda nuo rugpjūčio, penktadienį pranešė nacionalinis transliuotojas.

„Žurnalistiniai tyrimai man asmeniškai – viena įdomiausių žurnalistinio darbo sričių. Tai, kad Lietuvoje jų vertė auga, yra didžiulis visos mūsų visuomenės laimėjimas, – pranešime cituojama I. Makaraitytė. – Dabar tiesiog reikia kibti į darbus ir daryti, ką galime geriausio.“

Ji yra įgijusi lyginamosios politikos magistro laipsnį Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute.

I. Makaraitytė yra dirbusi savaitraščio „Atgimimas“ vyriausiąja redaktore, vedė aktualijų laidas keliose televizijose, rašė komentarus interneto portalams. Pastaruoju metu ji dirbo televizijoje „Info TV“, rašė komentarus portalui delfi.lt.

„Prisijungti prie žurnalistinių tyrimų komandos – didžiulis iššūkis. Ir didžiulė garbė man, kaip žurnalistei, kad man buvo patikėta imtis šio darbo. Lietuvoje yra puikių žurnalistų, sąžiningų, dorų ir atsakingų, degančių idėja. Tikiu, kad LRT yra vieta, kurioje šie žmonės galės nuveikti daug prasmingų darbų savo valstybei“, – teigė žurnalistė.

LRT žurnalistinių tyrimų padalinys pradės veikti rugpjūtį, jį sudarys keturi – penki žmonės. Visuomeninio transliuotojo vadovybė žada, kad šie tyrimai bus publikuojami tiek interneto portale, tiek transliuojami radijuje ir televizijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Prperkama žurnalistė

Vienos pakraipos,konservų pakalikė.

...

Pitbulis... ar jie dar neuždrausti?

tik brniams ir žiūrėti

Kitiems-kelia pasišlykštėjimą.Savo nardymu valžiai i sikna, nenuilstančiu šališkumu patiems juodžiausiems ir baisiausiems valstybininkams.Sėkmės plaunant visuomenei smegenis kovoje su laisvu, drąsiu žodžiu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS