L. Pernavas metė iššūkį naujosios policijos uniformos kritikams | Diena.lt

L. PERNAVAS METĖ IŠŠŪKĮ NAUJOSIOS POLICIJOS UNIFORMOS KRITIKAMS

  • 11

Žurnalistas Edmundas Jakilaitis socialiniame tinkle „Facebook“ sukritikavo neseniai pristatytas naujas policijos uniformas. Į diskusiją įsitraukė ir kiti žinomi lietuviai. Visiems kritikams iššūkį metė Lietuvos policijos generalinis komisaras Linas Pernavas.

„Nežinau, nežinau, bet tie, kas sprendė, kokias uniformas policijai pirkti, moterų nemyli. 1000 eurų už 1 uniformos komplektą...“, – aštrių žodžių negailėjo E. Jakilaitis.

Savo pastebėjimais apie naująsias policijos uniformas dalijosi ir žinomi lietuviai, tarp kurių – Algis Ramanauskas, Laimontas Dinius, Donalda Meiželytė ir kiti.

Šie įrašai socialiniame tinkle neliko nepastebėti generalinio komisaro L. Pernavo, kuris pateikė išsamų atsakymą visiems kritikams.

P. Peleckio / BFL nuotr.

„Į šias naujas uniformas įdėjome labai daug darbo, išklausėme labai daug pareigūnų atsiliepimų ir pasiūlymų, išanalizavome Europos patirtį, tad esu garantuotas, kad šios naujos uniformos yra geriausia dovana pareigūnams šimtmečio proga. Beje, patys pareigūnai teigia, kad ši uniforma – geriausia, ką jie yra turėję istorijoje ir apie tai jie kažkada galėdavo tik pasvajoti. Pats išbandžiau ją ir esu labai patenkintas tuo rezultatu, kurį pavyko gauti, uniforma patogi, funkcionali, kokybiška ir šiuolaikiška.

Dėl šios uniformos kainos – tokia pasiūlyta, atlikus viešųjų pirkimų procedūras, tačiau ji tikrai nedidelė, nes į komplektą įeina labai daug ir įvairių tarnybinės uniformos dalių: 2 vnt. kelnių, 2 vnt. bliuzonų, 4 vnt. vasarinių marškinėlių, trumpa žieminė striukė, džemperis, vasariniai bateliai, 2 poros batų pailgintais aulais, 2 vnt. marškinėlių trumpomis rankovėmis, 2 vnt. plonų apatinių drabužių, šilti apatiniai drabužiai, amunicijos diržas su podiržiu, šalikas (kaklamautė), liemenė su atšvaitais, odinės pirštinės, vasarinė ir žieminė kepurės, pareigūno ženklas“, – kritikams atsakė L. Pernavas.

Generalinis komisaras metė iššūkį E. Jakilaičiui ir visiems kitiems, aktyviai komentavusiems. 

„Edmundas Jakilaitis, Juozas Liesis, Donalda Meiželytė, Andrius Romanovskis, Algis Ramanauskas-Greitai, Laimontas Lainius Dinius ir kiti – spalio 24 d. 12 val. kviečiu atvykti į Policijos departamento 1 aukšto salę (Saltoniškių g. 19, Vilniuje), kur asmeniškai kiekvienam parodysime naują uniformą, pristatysime visas jos dalis, medžiagas, duosime pasimatuoti, atsakysime į bet kokius klausimus. Ateikite ir įsitikinsite, kad pirmas įspūdis ne visuomet būna teisingas“, – kritikus kvietė L. Pernavas. 

GALERIJA

  • L. Pernavas metė iššūkį naujosios policijos uniformos kritikams
"Facebook" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

W

Ar nors vienas TV klounas tarnavo jėgos struktūrose, ar ilgai devėjo uniformas,kad galėtų kritikuoti. Meiželytė nors savaitę kariuomenėje tarnavo, ji dar gali ką nors pasakyti, bet visi kiti...

Zelemunčikas

Na žinot,rašinėti kiek triusikų bus apsimovęs policininkas gali tik pletkininiai.Man tai,į ką tą mentą bevyniotum,jis visvien liks mentu.

Man tai

juokingiausios Lietuvos laivyno uniformos. Ir kad užzombino senos beretės tą įvaizdį tai net keisti nieks nebando.Kai vyksta paradas tai žiūrėdams mirštu iš juoko Ypač iš kepuriu ir ,,sportkojniu":DDDDDDDD))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS