Lietuvoje įtakingiausi – D. Grybauskaitė, A. Sabonis ir E. Jakilaitis | Diena.lt

LIETUVOJE ĮTAKINGIAUSI – D. GRYBAUSKAITĖ, A. SABONIS IR E. JAKILAITIS

  • 6

Įtakingiausi Lietuvoje yra prezidentė Dalia Grybauskaitė, Krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis ir žurnalistas Edmundas Jakilaitis, skelbia naujienų portalas delfi.lt.

Toliau sąraše rikiuojasi premjeras Saulius Skvernelis, Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidentas Robertas Dargis, atlikėjas Marijonas Mikutavičius. Į pirmąjį dešimtuką pateko ir žurnalistas Andrius Tapinas, atlikėjas Andrius Mamontovas, Lietuvos valstiečių-žaliųjų sąjungos lyderis Ramūnas Karbauskis ir SEB banko vyriausias ekonomistas Gitanas Nausėda.

Įtakingais laikomų veikėjų sąrašą delfi.lt ir žurnalas „Reitingai“ sudarė apklausę įvairias Lietuvos elito grupes: politikus, verslininkus/ekonomistus, popkultūros, sporto pasaulio atstovus, žiniasklaidos atstovus, visuomenininkus, valstybės tarnautojus/pareigūnus. Taip pat atliktas reprezentatyvus Lietuvos gyventojų nuomonės tyrimas.

GALERIJA

  • Arvydas Sabonis
  • Lietuvoje įtakingiausi – D. Grybauskaitė, A. Sabonis ir E. Jakilaitis
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

v

ponas krepšininkas didis lidloj, kramto arbuza juk alkanas biski yra ,ir lidlis už kramtuške arbuzo pinigus dar moka ,o čia taip reitingas pirmu numeriu ppono sabo, iš kur tie bajeriai renkami itakingiausi trys sportininkas juk seniai baiges karjera ir juk mano manimu po 30 metu rinkti geriausia , šalies pulsa ,,,,, kur tau kiek buvo tokiu krepšininku, lietuvoj, kur paulauskas marčiulionis kurtinaitis ,budnikas ,venzbergas ir eilės kitu vyru o ilgauskas juk už štatus varė ar jau pamiršome vyra juk buvo ir bus istorijos puslapi, o gribauskaitės kokie nuopelnai, nėra nieko gero sekta per tos kėdžiu stumdymus ir lakstymo po sveta ,,,,,,,o iš kokio molio šitas ponas jakelaitis ,, nėra žodžio ir trauke kas nupeižėjo jau seniai,, mūsų gyvenimo praeiti,,,,,,,,,

ok

sabonis ir lidl .cia kremlius isrinko kitus

petriukas

trys klaunai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS