Lietuvos ir Ukrainos jaunimo mainams ministerija numato skirti 50 tūkst. eurų | Diena.lt

LIETUVOS IR UKRAINOS JAUNIMO MAINAMS MINISTERIJA NUMATO SKIRTI 50 TŪKST. EURŲ

  • 2

Lietuvos ir Ukrainos Vyriausybės ketina pasirašyti susitarimą dėl jaunimo mainų, Socialinės apsaugos ir darbo ministerija (SADM) tokiems projektams kitąmet planuoja skirti 50 tūkst. eurų.

Abiejų šalių Vyriausybės turėtų įsteigti Lietuvos ir Ukrainos jaunimo mainų tarybą, kurios tikslas būtų remti Lietuvos ir Ukrainos jaunimo bendradarbiavimą.

„Taryba savo tikslą įgyvendins remdama ir finansuodama Lietuvos ir Ukrainos jaunimo mainus, įvairius projektus, renginius, susitikimus bei kitas iniciatyvas“, - teigia SADM.

Lėšos jaunimo bendradarbiavimui būtų skiriamos iš Lietuvos ir Ukrainos valstybių biudžetų (konkrečiai Lietuvoje - iš Socialinės apsaugos ir darbo ministerijai patvirtintų bendrųjų asignavimų) bei kitų šaltinių.

„Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerija šiai veiklai 2016 metams planuoja 50 000 eurų“, - teigia ministerija.

Gairės: SADM, Ukraina, jaunimas, mainų programa, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

pilietis

Tai ką, vėl eilinis pinigų plovimas. Visos mainų programos neatneša jokios realios naudos, o tik puikus laiko praleidimas jaunimėliui. Gal jau turime perteklinį sodros biudžetą ir pensininkai nebadauja? Valstybė, kurioje daugiausia EU skurdžių gyvena ne pagal savo kišenę ir dar "lupa" iš dirbančiųjų didžiausius mokesčius.

baisu

Nieko nesuprantu .......su fašistine Ukraina net vaikus įtraukia.......

SUSIJUSIOS NAUJIENOS