Magistro reikalavimas E. Jakilaičiui užkerta kelią į LRT vadovus | Diena.lt

MAGISTRO REIKALAVIMAS E. JAKILAIČIUI UŽKERTA KELIĄ Į LRT VADOVUS

Lietuvos radijo ir televizijos taryba antradienį nusprendė, kad iš kandidatų į LRT generalinius direktorius bus reikalaujama turėti magistro laipsnį.

Toks sprendimas užkerta kelią atrankoje dalyvauti prodiuseriui ir žurnalistui Edmundui Jakilaičiui – jis turi bakalauro laipsnį.

„Esu baigęs žurnalistiką, tačiau jau kelioliką metų neparašau magistro darbo Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute“, – BNS sakė E. Jakilaitis.

Anksčiau žurnalistas teigė svarstantis kandidatuoti į LRT generalinio direktoriaus pareigas.

Antra dabartinio LRT vadovo Audriaus Siaurusevičiaus kadencija baigiasi šių metų balandžio pradžioje. Jis antradienį BNS neatsakė, ar sieks vėl tapti generaliniu direktriumi.

A. Siaurusevičiaus pavaduotojas Rimvydas Paleckis BNS taip pat nekomentavo, ar dalyvaus atrankoje. Jis anksčiau yra sakęs, jog tai priklausys nuo dabartinio direktoriaus apsisprendimo.

Reikalavimus kandidatams ir būsimo konkurso aprašą patvirtinusi LRT taryba atranką žada paskelbti artimiausiu metu. Tarybos pirmininkas Žygintas Pečiulis teigė, jog tai gali įvykti šią savaitę, o pats konkursas tikriausiai vyks kovą.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

chacha

Pasirrodo ne moskliukas , o is isvaizdos panasus.

Anonimas

Net keista svarrščikas Uspaskichas ir tas net daktaro laipsnį apsigynė,o čia negali net magistro darbo parašyti...

Habilituotas daktaras

KEISTA, KAD NE PROFESORIAUS REIKALAUJAMA :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS