Maistas Dainų šventėje kiršina tautiečius: lepūnėliai, kaip ponai pavalgysite namuose | Diena.lt

MAISTAS DAINŲ ŠVENTĖJE KIRŠINA TAUTIEČIUS: LEPŪNĖLIAI, KAIP PONAI PAVALGYSITE NAMUOSE

  • 14

Kilus pasipiktinimui dėl prastos kokybės maisto Dainų šventės dalyviams, atrodo, tautiečiai stojo į dvi barikadų puses.

Virtualioje erdvėje vis dar gausu maisto, dalijamo šventės metu, nuotraukų bei nepasitenkinimo gaidele persmelktų komentarų. „Sriuba – kavos puodelyje. Paimi ir išgeri kaip kompotą“, – ketvirtadienio popietę socialiniame tinkle „Facebook“ rašė vieni šventės dalyviai.

Prašmatniais patiekalais kasdien nesilepinantiems žmonėms, pamačius nuotrauką, kurioje užfiksuotos salotos, grikių košė, duonos riekė, troškinys ir sriuba, iš pykčio užvirė kraujas.

„Facebook“ nuotr.

„Jums energetiniu vampyrizmu nekvepia? Kai kuriems žmonėms šiuose renginiuose visai nėra iš kur gerų emocijų pasisemti. Todėl, matyt, kuria sau tinkamą atmosferą“, – rėžė internautė Viktorija. „Gal nebeverkit? Visai normalūs pietūs“, – antrino Ramūnas. Kiti, pažvelgę į nuotrauką, teigė, jog maisto porcija pasirodė subalansuota pagal mitybos rekomendacijas, o žmonės ieškantys priekabių yra per daug pavargę arba turi neišsakytų bėdų.

Neduotų valgyt – blogai, duoda valgyt – vėl blogai. Buvau, valgiau, nenumiriau.

„Prieš 30 metų niekas neniurzgėjo, džiaugėmės galimybe pabūti tokioje šventėje, gyvenimu sporto salėse, šėlome repeticijose ir naktiniuose pasirodymuose. Gyvenome paprastai ir niekas didelių triukšmų nekėlė. Manau, šių laikų jaunimas per daug visko turi ir nemoka džiaugtis. O mes bet kokį sumuštinį sugriauždavome ir buvome laimingi, – prisiminė internautė Irma. –  Grįšit namo ir pavalgysite vėl kaip ponai.“

„Nesuprantu, mažai jums problemų, matyt, gyvenime, kad šitaip prisiknisinėjat. Neduotų valgyt – blogai, duoda valgyt – vėl blogai. Vietoj organizatorių, tai dievaži, vienus metus išvis nemaitinčiau. Buvau, valgiau, nenumiriau. Nežinot, ko norit, užtat ir kabinėjatės“, – piktinosi Dominyka.

Visgi Rimgaudas, Dainų šventėje, matyt, neatrado to, ko tikėjosi. „Maitina kažkokiais, atsiprašant, vėmalais, o kai kurie komentatoriai sako – „Nenorite - nevalgykite“, „Išlepę esate“ ir pan. Jei patys valgote tokius vėmalus, tai nereiškia, kad turite teisę kitus tempti į analogiską lygį. Su žmonėmis renginių metu reikia elgtis kaip su žmonėmis, o ne kaip su š**ais. Jei nepavyksta, tai geriau tokių renginių ir neorganizuoti.“

Laikosi bado dietos?

Trečiadienį jau rašėme, kad, pasak politikės Dovilės Šakalienės, kai kurie Dainų šventėje dalyvaujantys vaikai laikosi bado dietos.

„Kai kurie laikosi bado dietos ir dėl to šokant ar stovint ilgas valandas repeticijose darosi silpna, kiti mėgina išsilaikyti atvežtais apelsinais, kiti „susiorganizavo“ giminaičių Vilniuje. Atrodo, kad Remigijaus Šimašiaus iniciatyva dar neveikia? Ką galim padaryti, kad paspartinti procesą? Jie nori valgyt dabar, – rašė politikė ir pridūrė. – Košė, sako, galėtų būti puodeliuose, skysta tiek, kad galima gerti.“

Kilus pasipiktinimui dėl prastos kokybės maisto Dainų šventės dalyviams, nepilnų porcijų, nekokybiško maisto ar netgi apskritai negautų pietų ar vakarienės, maisto tiekėja „Bruneros“ sakė apgailestaujanti dėl nesklandumų.

„Visuomenės nuoširdžiai atsiprašome už nesklandumus ir labai apgailestaujame, jog nežiūrint į tai, kad mūsų įmonės kolektyvas dirba iš visos širdies, tam kad šventės dalyviai būtų pamaitinti laiku, skaniai ir kokybiškai, kai kuriais atvejais žmogiškojo faktoriaus nepavyko išvengti“, – buvo rašoma trečiadienio vakarą išplatintame viešosios įstaigos komentare.

GALERIJA

  • Maistas Dainų šventėje kiršina tautiečius: lepūnėliai, kaip ponai pavalgysite namuose
  • Maistas Dainų šventėje kiršina tautiečius: lepūnėliai, kaip ponai pavalgysite namuose
  • Maistas Dainų šventėje kiršina tautiečius: lepūnėliai, kaip ponai pavalgysite namuose
"Facebook" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Robertas

O aš, tai visus maitinčiau kareiviška koše. Visiems vienoda ir neliktu ginčų. Juk į šventę - kaip į karą.

runkeliniai

/ponai/ su nezabotom pretenzijom ir alkani vagsai be skatiko tai 2 siuolaikines realybes kuriu neverta ignoruoti nes viska susiglemze genseko AA palikuonys vyr girtuokliais priesaky ir ju sebrai tai sockonmafija......

Shefpovar

Ishsishyks- es! Labai isrankus tapome, kai is ubagu kile ,praturtejome.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS