NATO naikintuvai tris kartus lydėjo Rusijos orlaivius | Diena.lt

NATO NAIKINTUVAI TRIS KARTUS LYDĖJO RUSIJOS ORLAIVIUS

  • 5

Praėjusią savaitę, rugsėjo 17-23 dienomis, NATO oro policijos funkcijas Baltijos šalyse vykdantys naikintuvai tris kartus kilo atpažinti ir lydėti Rusijos Federacijos karinių orlaivių, skridusių tarptautine oro erdve virš Baltijos jūros.

Rugsėjo 17 d. NATO oro policijos naikintuvai atpažino Rusijos Federacijos orlaivį AN-26, skridusį tarptautine oro erdve iš Kaliningrado srities į Rusijos Federacijos žemyninę dalį. Orlaivis skrido su radiolokaciniu atsakikliu, be skrydžio plano, radijo ryšį su Regioniniu skrydžių valdymo centru (RSVC) palaikė.

Tą pačią dieną NATO oro policijos naikintuvai atpažino Rusijos Federacijos orlaivį IL-20, skridusį tarptautine oro erdve iš Rusijos Federacijos žemyninės dalies į Kaliningrado sritį. Orlaivis skrido be radiolokacinio atsakiklio, skrydžio plano neturėjo, su RSVC radijo ryšį palaikė.

Rugsėjo 20 d. NATO oro policijos naikintuvai atpažino Rusijos Federacijos orlaivį AN-26, skridusį tarptautine oro erdve iš Kaliningrado srities į Rusijos Federacijos žemyninę dalį. Orlaivis skrido su radiolokaciniu atsakikliu, be skrydžio plano, su RSVC radijo ryšį palaikė, pranešė Krašto apsaugos ministerija.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

mano

galva, tai kažkoks chuliganizmas arba blogiau, tai kokia gi tada ten tarptautinė erdvė, jai kažkas pastoviai gazdina, provokuoja, va panašiai kaip prie Somalio, kur visus laivus irgi palydi,o kartais ir nuskriaudžia

kiek

dar idijotisku kom nesuprantanciu kad imperijos jau neisitenka i padorumo ribas.....

V

Lietuvos rusai po tokio straipsnio padročina
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS