Naujas turistų kvietimas į Lietuvą: šalį parodė ekstremalų akimis | Diena.lt

NAUJAS TURISTŲ KVIETIMAS Į LIETUVĄ: ŠALĮ PARODĖ EKSTREMALŲ AKIMIS

  • 4

Valstybinis turizmo departamentas išplatino naują Lietuvos įvaizdžio reklamą. Šį kartą vaizdo klipas skirtas tiems, kuriems nuolat norisi pajausti adrenalino skonį.

Ketvirtadienį startavo nauja užsienio turistams skirta reklama, kuria siekiama parodyti dar nematytą Lietuvos veidą. Įprastai mūsų šalis turistams pristatoma kaip gražios gamtos, unikalių vietų ir istorijos savininkė, tačiau šį kartą kūrybinė komanda nusitaikė į visai kitą auditoriją. Reklama viliojami tie turistai, kurie niekaip negali nustygti vietoje ir jiems nuolat reikia kraują stingdančių potyrių.

„Turizmo departamento rinkodaros komanda pristato naują nutrūktgalvišką labai linksmą ir turbo veržlų klipą užsienio turistams. Ar bent dvi vaizdo klipe pristatomas veiklas Lietuvoje esate išbandę?“, – taip naujoji reklama anonsuojama socialiniame tinke „Facebook“.

Šį kartą gražias Nidos kopas, švelnius saulėlydžius prie jūros ar gaivų miško kvapą pakeitė ekstremalių veiklų vaizdai. Reklamoje trys vyrai siekia save išbandyti pačiose įvairiausiose situacijose – tenka šliaužti per purvus ir vandenį, išbandyti jėgas kliūčių ruože, taip pat kvapą užgniaužia skrydis parasparniu ar šuolis su virve nuo vieno sostinės tiltų.

 

 

Klipo herojams tenka įveikti ir sraunios upės iššūkius, bei pademonstruoti sugebėjimus vandenlenčių parke. Tiesa, pastaroji užduotis vienam reklamos veikėjui dar neįveikiama, nežinant, kaip taisyklingai išsilaikyti, vos truktelėjus virvę, vyras ant pilvo pliaukštelėjo į vandenį.

Anglų kalba sukurtas klipas iš karto patraukė internautų akį – vos per parą reklama peržiūrėta beveik 10 tūkst. kartų.

„Kauno diena“ primena, kad visai neseniai interneto platybes sudrebino dar viena Lietuvos įvaizdžio reklama. Keliautojas Jokūbas Laukaitis sukūrė filmuką „Kas ta Lietuva“, kuriuo trumpai pristatė šalies istoriją, lankytinas vietas bei tradicinį maistą. Jis tikisi, kad po šio klipo jei sutiks kitą keliautoją kur nors Himalajų kalnuose, nebereikės aiškinti, kur yra Lietuva ir kas tai per šalis.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

pritariu

Ekstremali šalis , net karo pabėgėliai iš jos bėga.

turbut

vaziuoja exvaiku grobikai juk tai biznis be sazines grauzaties....

Šančiokas

Ekstremalai tai tie, kas gyvena Lietuvoje-pensininkai, mokytojai, slaugės ir t. t.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS