Nuo sekmadienio – pasikeitę traukinių tvarkaraščiai | Diena.lt

NUO SEKMADIENIO – PASIKEITĘ TRAUKINIŲ TVARKARAŠČIAI

Sekmadienį keičiasi vietinio susisiekimo traukinių grafikai. Dauguma korekcijų, kaip anksčiau pranešė valstybės valdomi „Lietuvos geležinkeliai“, yra nežymios.

„Sekmadienį Lietuvoje įvedamas vasaros laikas. Dėl šios priežasties koreguojami tarptautinių traukinių tvarkaraščiai, todėl nuo tos dienos šiek tiek keičiami ir vietinio susisiekimo traukinių grafikai“, - pranešė įmonė.

Daugumos tvarkaraščių korekcijos yra nežymios, tačiau atidžiai savo laiką planuojantys keleiviai su grafikų pakeitimais kviečiami susipažinti iš anksto, nurodė „Lietuvos geležinkeliai“.

Nuo paskutiniojo kovo sekmadienio taip pat keičiasi maršrutų Vilnius-Trakai ir Kaunas-Marijampolė traukinių važiavimo periodiškumas. Kaip teigia įmonė, įvertinus keleivių poreikius, šiomis kryptimis kursuos daugiau traukinių, bus daugiau galimybių iš Vilniaus ar Kauno grįžti vėliau. Daugėja ir rytinių traukinių reisų.

Atnaujintus traukinių tvarkaraščius galima rasti interneto svetainėje www.traukiniobilietas.lt.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

minde

parasykit ne apie tvarkarasty o apie nelaimingus atsitikimus kurie ivyksta del darbo blogu salygu sita klausimsa iskelsim parasys patikrinta kodel nelainingi atsitikimai nuslepiami/

SUSIJUSIOS NAUJIENOS