Nuteistieji vaikams Kalėdų proga pagamino kelis šimtus žaislų | Diena.lt

NUTEISTIEJI VAIKAMS KALĖDŲ PROGA PAGAMINO KELIS ŠIMTUS ŽAISLŲ

  • 4

Nuteistieji vaikams Kalėdų proga pagamino kelis šimtus žaislų.

Kaip pranešė Kalėjimų departamentas, socialinės rizikos šeimose, vaikų namuose gyvenantiems ar dienos centrus lankantiems vaikams žaislus gamino Marijampolės, Pravieniškių pataisos namų nuteistieji ir Panevėžio pataisos namų nuteistosios.

Marijampolės pataisos namų nuteistieji pagamino angeliukų ir medinių mašinėlių, juos vaikams perduos Marijampolės policijos pareigūnai. Panevėžio pataisos namuose nuteistosios mezgė ir siuvo žaislus.

Pasak Kalėjimų departamento, dalis dailiai supakuotų dovanų iškeliavo į labdaros ir paramos fondą „Gėrio trupinėlis“ per kurį pasieks sergančius vaikus, daugiavaikes, socialinės rizikos šeimas Panevėžyje, Trakuose ir Vilniuje. Dalis žaislų bus perduota Panevėžio policijos pareigūnams, kurie lankysis pas vaikus.

Pravieniškių pataisos namų – atvirosios kolonijos 2-o sektoriaus Priklausomybes turinčių įkalintų asmenų reabilitacijos centre nuteistieji kartu su darbuotojais pasiuvo daugiau nei 30 kalėdinių žaisliukų, skirtų vaikų namų auklėtiniams.

GALERIJA

  • Nuteistieji vaikams Kalėdų proga pagamino kelis šimtus žaislų
  • Nuteistieji vaikams Kalėdų proga pagamino kelis šimtus žaislų
  • Nuteistieji vaikams Kalėdų proga pagamino kelis šimtus žaislų
Kalėjimų departamento nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

zelemunčikas

,,Gėrio trupinėlis''vaikučiams nuo kaliūzės gyventojų Almos,Mantuko mamytės ir sėdinčių kitų pedofilų.Šlykštėciausi prisiliesti pats ne tik vaiką ,,pradžiuginti''.

mantas

Is Pravieniskiu turetu buti krokodilas Hena, pagal viska...

onanimui

ir kas čia blogo? Kuo krokodilas su kūlverstuku užkliuvo? Gal neigiami personažai ar gal komunizmą propaguojantys? Neturiu žodžių kiek idiotų privisę šiais laikais
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS