Pavargusiems nuo kaitrios saulės – džiugios sinoptikų prognozės | Diena.lt

PAVARGUSIEMS NUO KAITRIOS SAULĖS – DŽIUGIOS SINOPTIKŲ PROGNOZĖS

Savaitgalį padangė bus labai įvairi, bus nepastoviai debesuota, tik vietomis trumpai palis. Tačiau tikėtina, kad jau pirmadienį lietus bent šiek tiek palaistys Lietuvos žemę. Taip LRT RADIJUI kalba sinoptikas Vytautas Sakalauskas.

Šeštadienį palynos rytiniame šalies pakraštyje. Yra tikimybė, kad ir kai kuriose vakarų vietovėse. Vėjas išliks nepastovios krypties, pūs 4–9 metrų per sekundę greičiu. Įdienojus oras daug kur sušils iki 22–27 laipsnių šilumos, tik kai kuriuose Vilniaus, Utenos, pajūrio rajonuose išliks 19–21 laipsnio šiluma.

Sekmadienį prie Lietuvos priartės aukšto atmosferos lygio oras, bus negausiai debesuota. Stipresnio lietaus nesulauksime. Naktį vėjas bus nepastovios krypties, vyraus 11–16 laipsnių šiluma. Dieną vėjas šiek tiek sustiprės, bus šilčiau nei šeštadienį, aukščiausia temperatūra – 23–28 laipsniai šilumos.

Pirmadienio rytą lietaus lašai turėtų nukristi vakariniame šalies pakraštyje, o dieną lietaus debesys pasieks ir kitus šalies rajonus. Naktį – 12–17 laipsnių šilumos, dieną – 23–28 laipsniai šilumos.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Humanoidas Jonas

Čia verkia tik mužukai,kurie neinvestuoja į laistymo sistemas.lietuvoje nėra vandens? Nejuokinkit mužikai.Ne namus statykitės už europos lėšas,o investuokit!

> gali

vienas iš muziku esi tu. Nezinau as pigiu ,bet skaniu vaisiu. Jeigu pigūs tai vadinasi prasti. O jeigu tau patinka ne ekologiski vaisiai ir darzoves,prasom sotinkis iki soties. Man patinka savo,kurie daug skanesni ir sveikesni. O lietus ne tik vaisiams ir uogoms,bet ir nuplauna nusedusias nuodingas kristalu daleles,bei visus nesvarumus ,bakterijas. O jeigu tamstai gerai ir taip,bile ka valgyt ir bile kuo kvepuot nematau aš cia tamstos nei isprusimo,nei intelekto. Visais laikais turi metuose vykt kaita. Tai reikalinga tiek žmogui,tiek gamtai.

gali

NELYTI visa vasara=I MIESTUS ATSIKRAUSTE muzikai pailses nuo sodu-darzu.........juk VISOS parduotuves lu-u-u-uzta nuo PIGIU IR SKANIU vaisiu darzoviu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS