Premjero patarėjas mokytojus palygino su V. Putino smogikais okupuojant Krymą | Diena.lt

PREMJERO PATARĖJAS MOKYTOJUS PALYGINO SU V. PUTINO SMOGIKAIS OKUPUOJANT KRYMĄ

Situacija tarp streikuojančių pedagogų ir jų reikalavimų įgyvendinti atsisakančios Vyriausybės kaista.

Antradienį premjero Sauliaus Skvernelio patarėjas Skirmantas Malinauskas Švietimo ir mokslo ministerijoje (ŠMM) nuo praėjusios savaitės streikuojančius ir institucijos patalpas apleisti atsisakančius mokytojus palygino su Kremliaus smogikais okupuojant Krymą.

„Visiškai be humoro. Jei kuri nors nedraugiška valstybė vykdytų hibridinę operaciją, tai šis atvejis būtų tobulas. Putino smogikai Kryme save vadino „mandagūs žmonės“. Dabar alternatyva - arba po visą pasaulį išsivaikštantys skriaudžiamų mokytojų vaizdai Švietimo ir mokslo ministerijoje bei gili politinė krizė, arba ta pati politinė krizė, užimta ministerija iškėlus nerealius reikalavimus nuolat juos kaitaliojant, melo srautas, pasitraukusi jos politinė vadovybė, kontrolę perėmęs kūno kultūros mokytojas iš Zarasų, jam paramą reiškiantys didelių politinių partijų lyderiai, nuomonės formuotojai, peršama mintis, kad tai normali protesto forma. Kuri ministerija kita?“, - feisbuke antradienį rašė S. Malinauskas.

Premjeras S. Skvernelis taip pat ragino vis dar streikuojančius mokytojus elgtis civilizuotai ir grįžti į savo namus bei mokyklas. Pirmadienį jis teigė, kad ŠMM streikuojantys pedagogai pažeidžia įstatymus, todėl turėtų būti keliamas klausimas, ar jie netrukdo ministerijai vykdyti jai pavestų funkcijų. Premjeras tvirtino, kad tokia situacija negali tęstis be galo.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Anonimas

Ar šitus palyginimus galima palikti ir pamiršti,tai nedovanota,būtina kreiptis už tokį įžeidimą į teisėsaugą.Tegul savo palyginimus nueina pas bonžus ir ten išreiškia.Tai nedovanotina.

Eglutė

Viskas getai ten pasakyta tik reikėjo pridėti kad mokytojai vykdo Broilerio užsakymą.

tai ką pasakė ne taip ? :) problemos su suvokimu ? :)

Visiškai be humoro. Jei kuri nors nedraugiška valstybė vykdytų hibridinę operaciją, tai šis atvejis būtų tobulas. Putino smogikai Kryme save vadino „mandagūs žmonės“. Dabar alternatyva - arba po visą pasaulį išsivaikštantys skriaudžiamų mokytojų vaizdai Švietimo ir mokslo ministerijoje bei gili politinė krizė, arba ta pati politinė krizė, užimta ministerija iškėlus nerealius reikalavimus nuolat juos kaitaliojant, melo srautas, pasitraukusi jos politinė vadovybė, kontrolę perėmęs kūno kultūros mokytojas iš Zarasų, jam paramą reiškiantys didelių politinių partijų lyderiai, nuomonės formuotojai, peršama mintis, kad tai normali protesto forma. Kuri ministerija kita?“, - feisbuke antradienį rašė S. Malinauskas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS