Saulėta bobų vasara – jau už kampo | Diena.lt

SAULĖTA BOBŲ VASARA – JAU UŽ KAMPO

Iki savaitgalio drėgni orai nelepins, tačiau jau penktadienį sulauksime šiltesnio oro bangos. Taip LRT RADIJUI sakė sinoptikas Tadas Kantautas.

Trečiadienio dieną šalyje daugės debesų, pragiedrulių išliks tik šiaurės vakarų rajonuose bei pajūryje. Daug kur palis, gausiausias lietus numatomas pietiniuose ir rytiniuose rajonuose. Pūs nestiprus besikeičiančios krypties vėjas, temperatūra dieną kils iki 13–18 laipsnių, vakariniuose rajonuose galime tikėtis 16–18 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį iš pietų Lietuvos link ir toliau plauks lietaus debesys. Naktį negausiai palynos daugelyje šalies vietų. Dieną lietus taip pat numatomas daugelyje rajonų, tačiau jis jau bus intensyvesnis. Temperatūra naktį kris iki 8–13 laipsnių, dieną šils iki 13–18 laipsnių šilumos.

Penktadienį išliks drėgni ir vidutiniškai šilti orai. Naktį ir dieną daug kur palis, tačiau į šalį pradės plūsti šiluma. Naktį temperatūra kris iki 9–14 laipsnių, o dieną jau sulauksime 18–23 laipsnių šilumos. Tik vakariniuose rajonuose bus 15–17 laipsnių šilumos.

Šiluma turėtų laikytis visą savaitgalį, palis tik vietomis. Šeštadienį sulauksime 18–22 laipsnių, sekmadienį – 18–21 laipsnio šilumos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS