Seimo komitetui aiškinosi buvę vyriausybės vadovai G. Kirkilas ir A. Kubilius | Diena.lt

SEIMO KOMITETUI AIŠKINOSI BUVĘ VYRIAUSYBĖS VADOVAI G. KIRKILAS IR A. KUBILIUS

  • 3

Verslo įtaką politikams ir politiniams procesams tiriantis Seimo komitetas savo išvadas žada pateikti jau kitą trečiadienį. Komiteto vadovas Vytautas Bakas tikina atskleisiantis, kad į įvairius procesus kišosi ir įtaką darė 5-6 verslo grupės.

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas V. Bakas patvirtino, kad tarp įmonių yra „MG Baltic“ ir „Vilniaus prekyba“.

Šiandien komitetas apklausė buvusius premjerus Gediminą Kirkilą ir Andrių Kubilių. O Valstybės saugumo departamentas kreipėsi į generalinę prokuratūrą dėl neteisėtai paviešintos žvalgybos informacijos.

Plačiau apie tai – Redos Gilytės reportaže.

GALERIJA

  • Andrius Kubilius
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

"O Valstybės saugumo departamentas kreipėsi į generalinę prokuratūrą dėl neteisėtai paviešintos žvalgybos informacijos" - NEGI ir vėl Ulbinaitė?..ar ji tik arklys?

klausimas

Idomi kiek milijonu praturtejo Kirkilas tapdamas krikstateviu LEO LT Mano nuomone tai viena gudriausiu ir sukciausiu AFERU per visa nepriklausomybe.

Kęstas

Italijos partijos, laimėjusios rinkimus su populizmo ir nacionalizmo lozungais, sudaro naują vyriausybę. Prezidento Trumpo rinkimų architektas Stephenas K. Bannonas, kuris sako, kad palaiko glaudžius ryšius su tų partijų lyderiais, taip pat pasveikino "istorinį" jų pergalės faktą."Pirmoji antikorupcinė vyriausybė Europoje", - sakė jis interviu, tikėdamasis, kad ateis daugiau. "Pirmoji vyriausybė pastatyta ant populizmo ir nacionalizmo, kaip jos pagrindo".Trečiadienio vakarą naujasis Italijos premjeras ponas Conte sakė, kad nori atstovauti šiai vyriausybei namuose ir užsienyje. "Aš siūlau save kaip Italijos žmonių gynybos advokatą", - sakė jis. Lietuva pritrenkta Grybauskaitės begėdiškomis intrigomis su Mockumi, bet kur mūsų populizmas (prieš Mockų-Numavičių-Grybauskaitę, prieš korumpuotą elitą) ir nacionalizmas (už Lietuvą)? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS