Sutuoktinių porai iš Skuodo nuskilo kaip niekad | Diena.lt

SUTUOKTINIŲ PORAI IŠ SKUODO NUSKILO KAIP NIEKAD

  • 4

Vieni per Kalėdas dovanų gauna kvepalus, kiti – megztinį, šaliką ar pirštines. O štai vienai sutuoktinių porai iš Skuodo nuskilo kaip niekad – prieš pat šventes su momentinės loterijos bilietu jiedu laimėjo 75 000 eurų.

Nuoširdūs, besišypsantis ir jautę savo sėkmę – tokie naujieji „Sėkmės 7” momentinės loterijos laimėtojai, auginantys keturis vaikučius. Vyras prisipažino, kad jo ranka laimingesnė, o ir šį, sėkmingą, bilietą pirko būtent jis. „Šeštadienį, prieš šventes, važiavau į parduotuvę nupirkti vaikams valgyti ir paėmiau vieną bilietą, kurį vakare namie nutryniau. Išties, turėjau kažkokią nuojautą, gal tai instinktas? Dar kaip tik neseniai žmonai buvau pasakęs, kad aš vis tiek kažkada laimėsiu“, – pasakojimą pradėjo Skuodo gyventojas, važinėjantis dirbti į Norvegiją, bet šiuo metu jau planuojantis ieškotis darbo Lietuvoje ir nebevykti svetur.

Jo žmona, dirbanti grožio srityje, antrino vyrui, kad jiedu mėgsta nusipirkti momentinės loterijos bilietų, tik jų niekada netrina prie kasos. „Mums tai pramoga. Grįžtame namo, atsisėdame, aš paimu vieną bilietą, vyras kitą ir tarsi rungtyniaujame, kam kiek pavyks laimėti. Smagu trinti, mums tai savita žaidimo forma“, – juokėsi moteris. Ji taip pat mėgsta nusipirkti ir terminalinės loterijos bilietų.

„Tą šeštadienio vakarą žmona pirma nutrynė du ar tris bilietus, kurie dar buvo nepatikrinti. Ji laimėjo 5 ar 10 eurų. Tada pasakiau, kad duotų ir man nutrinti bilietą, gal mano ranka bus sėkmingesnė. Ir... Pasisekė“, – juokėsi 75 000 eurų laimėtojas.

Vyras tris ar keturis kartus pakartojo šią sumą, akys vis plėtėsi iš nuostabos. „Galvojau, gal jis meluoja...“ – pasakojo vyro žmona.

Pasiteiravus, kam skirs laimėtą sumą, vyras nedvejodamas išsyk pasakė: „mes turim keturis vaikučius, tai pinigai tikrai pravers. Be to, visada norėjome namo, nors turime ir butą, ir sodą, bet gal dabar bus žingsnis nuosavo namo link“. Laimėtojo žmona taip pat paatviravo, kad dieną prieš laimint, penktadienį, jiedu su vyru nusipirko naują automobilį iš salono, tai laimėti pinigai padengs ir išlaidas už transporto priemonę. „Galvojom, štai, kokią kalėdinę dovaną sau pasidovanojom, dabar važiuosim visur su vaikais, gal kur pakeliausim. Bet kitą dieną laimėjom dar didesnę dovaną“, – šypsojosi laiminga sutuoktinių pora.

Beje, gruodžio mėnesį momentinės loterijos „Sėkmės 7” žaidėjus lankė tikra sėkmė. Statybininkas iš Marijampolės laimėjo stambiausią prizą momentinių loterijų istorijoje – 250 000 eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

REKLAMA

Pabrango bilietai terminaluose krito pirkimas.tai gal kitokiu isiulysim☺

O

jei laimėjo eurus, tai kodėl nuotraukoj doleriai?

minde

sveikinu jaunima bus pradziaj gyvenimuj .geru nauju metu /
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS