T. Dapkus apie pokyčius karjeroje: išeinu atostogų | Diena.lt

T. DAPKUS APIE POKYČIUS KARJEROJE: IŠEINU ATOSTOGŲ

  • 8

Sekmadienio vakarą žurnalistas Tomas Dapkus, kurį Valstybės saugumo departamentas (VSD) įtaria užsiimant šantažu „MG Baltic“ naudai, paskelbė išeinantis atostogų.

"Šįvakar ir artimiausius kelis sekmadienius „Savaitės panorama" bus be manęs, nes ne savo valia atsidūriau epicentre savaitės įvykių, o daryti laidą ne apie svarbiausius įvykius nėra prasmės. Dėl to nusprendžiau išeiti atostogų, "– socialiniame tinkle sekmadienio rašė žurnalistas. 

"Facebook" įrašas

Jis rašė, kad nori turėti laiko gerai pasiruošti galimam liudijimui. "Į tai įeina ir į man mestus nepagrįstus "kaltinimus" Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komitetui, kuris galbūt bus ir kitą savaitę. O taip pat noriu turėti laiko apmąstyti savo dabartinę "egzistenciją", – rašė pastaruoju metu itin aktyviai linsniuojamas žurnalistas.

Anot VSD rašto Seimo komitetui, T. Dapkus tapo „MG vadovų interesams atstovaujančiu tarpininku, kuris ne tik mezga ryšius su politikais bei valstybės pareigūnais, bet ir renka sau ir koncernui naudingą informaciją, ją vėliau panaudodamas kaip manipuliacijų ir / ar šantažo įrankį“.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Valdis

Jo, kaip prisidirba, tai ima biuletenį. Stipriau negu atostogos.

Ričas

Tam NA NA. Ar tu čia, seni Jonai? Čia kalbama apie p. Dapkų. o tu vis apie „landsberginius"... Kas čia tau yra, gal, seni, drignių užsiėdęs? Kalbama apie batus, o tu - apie ratus.

Vitalis

Geriausia būtų gultis į ligoninę...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS