Prezidentę išvadino "parsidavusia boba“ – prarado darbą | Diena.lt

PREZIDENTĘ IŠVADINO "PARSIDAVUSIA BOBA“ – PRARADO DARBĄ

  • 25

Veterinarijos tarnyba už prezidentės Dalios Grybauskaitės šmeižtą socialiniuose tinkluose atleido Radviliškio Valstybinės ir maisto veterinarijos tarnybos vyriausiąjį inspektorių Romualdą Selvenį.

Tarnybos vadovas Jonas Milius BNS informavo, kad R.Selvenis atleistas nuo penktadienio, o dėl jo elgesio pradėtas tarnybinis tyrimas.

„Kiekvienas valstybės tarnautojas, pradėdamas veiklą, įsipareigoja būti lojalus Lietuvos valstybei, laikytis tarnybinės etikos, ginti teisėtus valstybės interesus. Todėl negali būti toleruojami tokie valstybės tarnautojų vieši pareiškimai ar elgesys, kurie žemintų įstaigos, kurioje jie dirba, ir visų valstybės tarnautojų vardą, būtų įžeidžiantys ar kurstytų nesantaiką”, – BNS sakė J. Milius. 

R.Selvenis socialiniame tinkle "Facebook" savo viešuose komentaruose D.Grybauskaitę išvadino „bestija ir parsidavusia boba“, skelbia portalas lrytas.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

Byla

KAS JIE? Draugas J.Grinevičius – sovietinės okupacijos laikų vidaus ministras, KGB archyvų „saugotojas“. R.Grinevičiūtė – Janutienė rado skandalingą būdą užsidirbti iš KGB archyvų, šmeižiant iškilius asmenis? Faktas, KGB archyvų dalis buvo specialiai suformuota poveikio aplinkai, šmeižto tikslams . Kremliaus „žaliems žmogeliukams“ šmeižikės janutienės biznis yra gera priedanga antilietuviškai veiklai. Šmeižtai nukreipti prieš garbingus asmenis, tai yra baudžiamosios teisės dalykai. Deja, su antilietuviškai, prorusiškai pritvinkusia prietranka nenorima prasidėti. R.Grinevičiūtė-Janutienė neabejotinai turi šmeižto verslo partnerius, užsakovus, su kuriais dalinasi šmeižto pelnu, manau , būtina juos išviešinti..KAS JIE? Būtina bausti šmeižto kampanijas prieš LR Prezidentę. Pagarbiai Arvydas Damijonaitis

gaila žmogaus juk tiesa

"Bestija" išvadino.......išvarė iš darbo už teisybę...

negeri dalykai

ir tas ,,kraujo kerštas"...Subombardavo kokiam arabui tėvo fabriką,tas-į vakarus keršyt.Kitam arabui žuvo šeimos nariai-tas į vakarus(ypač Ameriką-keršyt...Taip ir gimė terorizmas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS