Vykstantiesiems į kapines – policijos prašymas | Diena.lt

VYKSTANTIESIEMS Į KAPINES – POLICIJOS PRAŠYMAS

  • 2

Visų Šventųjų ir Mirusiųjų atminimo dienomis policija įspėja dėl suintensyvėjusio eismo ir prašo artimųjų kapų vykstančius lankyti gyventojus būti atidžius ir atsargius.

„Daugelis žmonių vyks pas gimines, lankys artimųjų kapus, dėl to transporto priemonių srautai, palyginti su įprastais savaitgaliais, bus gerokai intensyvesni visuose šalies keliuose“, – įspėja Kelių policijos tarnyba.

Kai kurios savivaldybės skelbia apie laikinus eismo ribojimus bei papildomą viešąjį transportą link kapinių.

Policijos pareigūnai šiomis dienomis stiprins patruliavimą keliuose bei prie kapinių.

Tam, kad kelionės būtų sklandžios, gyventojams rekomenduojama pasidomėti eismo sąlygomis: ribojimais, oro sąlygomis, eismo intensyvumu, iš anksto pasirūpinti transporto priemonės technine būkle.

Į tolimesnę kelionę rekomenduojama išvykti anksčiau, kad netektų skubėti.

Gyventojai taip pat įspėjami pasirūpinti ir savo turtu, net ir trumpam nepalikti asmeninių daiktų be priežiūros, užrakinti automobilius.

Vilniuje lapkričio 1–4 dienomis planuojami eismo ribojimai. Rokantiškių, Saltoniškių, Karveliškių ir Kairėnų kapinių prieigose šalia autobusų stotelių, apsisukimo žiedų, kapinių įėjimo vartų bus draudžiamas automobilių stovėjimas.

Lapkričio 1 dieną transportas prie šių kapinių bus nukreipiamas apylankų maršrutais.

Vilniaus savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ praneša, kad iki lapkričio 4 dienos 37, 38, 63, 114 ir 115 maršrutų autobusai kursuos dažniau. Lapkričio 1 dieną dažniau važiuos ir 2, 7, 16 bei 19 maršrutų troleibusai.

Eismo pakeitimų numatoma ir Kaune: papildomi autobusai važiuos 25, 44, 61, 62 maršrutais iki kapinių. Lapkričio 1, 3, 4 dienomis papildomai autobusai važiuos 39-uoju A maršrutu Kauno pilis–Romainių kapinės, keisis 39-ojo autobusų maršruto trasa.

Be to, visų transporto rūšių eismas Šilainių pl. ties Romainių kapinėmis bus organizuotas viena kryptimi, nuo Baltų pr. link Raudondvario pl. eismas bus nukreiptas Šilainių plentu.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

hara

Normaliu aiksteliu automobiliams pastatykite ir nebus problemu. Ir uzdrausti automobiliais po kapines vaziuoti, uzkniso!

Tadas

Klaipeda rašo apie Vilniaus, Kauno gatviu eismo ribojima.. tai gal apie Klaipedos gatves darašykit..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS