Per avariją Vilniuje sužalota taksi keleivė | Diena.lt

PER AVARIJĄ VILNIUJE SUŽALOTA TAKSI KELEIVĖ

Antradienio rytą Vilniuje, J.Jasinskio gatvėje įvykusioje avarijoje sužalota taksi keleivė. 25 metų moteris nuvežta į ligoninę.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, avarija J.Jasinskio gatvėje įvyko apie 8.45 val. Iš antros eismo juostos važiavęs mikroautobusas, staiga nusprendė pasukti į Rotundo gatvę ir trenkėsi į visuomeniniui transportui skirta juosta važiavusį taksi automobilį „VW Passat“.

Šis nuo smūgio trenkėsi į medį.

Eismo įvykio metu buvo sužeista taksi keleivė. Moteris išvežta į ligoninę.

Tai jau nepirmas atvejis šiais metais Vilniuje, kai avarijose nukenčia taksi keleiviai. Sausio 29-osios vakarą skaudi nelaimė įvyko Rokantiškėse, Viršupio gatvėje.

Apie 23.30 val. keleivį veždamas taksi firmos „Romerta“ vairuotojas slidžiame, nevalytame kelyje nesuvaldė savo automobilio „Mercedes Benz“. Automobilis mėtėsi į dešinį kelkraštį, o vairuotojui pabandžius jį išlyginti - į priepšriešinę eismo juostą ir sustojo šonu.

Tuo metu priešpriešine eismo juosta važiavo automobilis „Honda Civic“, kuris tamsiame kelyje nepastebėjo jam kelio užtvėrusio „Mercedeso“ ir trenkėsi į jį.

Trys „Honda Civic“ automobiliu važiavę jaunuoliai, iškart po avarijos paskambino kitu automobiliu iš paskos važiuojantiems draugams ir paaiškino, jog pateko į nelaimę.

Netrukus atvykę draugai padėjo iškviesti medikus ir ugniagesius - gelbėtojus, kurių pagalbos reikėjo taksi automobilyje prispaustam keleiviui.

Ugniagesiams nupjovus automobilio dureles, paaiškėjo, kad sunkiai sužalotam jaunuoliui negali padėti ir medikai. Jiems beliko konstatuoti taksi keleivio mirtį. „Honda Civic“ vairuotojas ir du keleiviai dėl įvairiausių traumų išvežti į ligoninę.

Kaip vėliau paaiškėjo, žuvęs jaunas vyras taksi automobiliu važiavo namo, kur jo laukė žmona ir mažas vaikas.

GALERIJA

  • Per avariją Vilniuje sužalota taksi keleivė
  • Apleistų pastatų griauti nesiryžta
  • Per avariją Vilniuje sužalota taksi keleivė
  • Per avariją Vilniuje sužalota taksi keleivė
  • Per avariją Vilniuje sužalota taksi keleivė
  • Taksi vairuotojai ir keleiviai raginami laikytis eismo saugos reikalavimų
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS