Atgal į ateitį: nuo masonų iki pokemonų | Diena.lt

ATGAL Į ATEITĮ: NUO MASONŲ IKI POKEMONŲ

Mokslo naujienos. Vakar Tadžikistano archeologai, kasinėdami Nairobio dykumoje esančią būrų gyvenvietę, aptiko labai senus rankraščius. Atlikus skubią dendrochronologinę analizę, paaiškėjo, jog jų amžius siekia Renesanso epochą. Tačiau ne laikas, kuriuo matuojama šių skiaučių egzistencija, mums įdomiausia ir net ne tai, kaip jie čia atsidūrė, o tai, kas jose surašyta.

Autoritetingi specialistai, iš didžiosios S, atlikę visą krūvą įvairiausių tyrimų, išsiaiškino, jog šie rankraščiai, tai – slapti masonų-sionistų protokolai, kuriuose surašyta visa žmonijos ateitis – Antrasis pasaulinis karas, JAV prezidento Johno F.Kennedy‘io nužudymas, 2001 m. rugsėjo 11 ir t. t. Ar gali būti, kad "jie", t. y. masonai, yra atsakingi už visus žmoniją sukrėtusius įvykius? Ir jeigu taip, tai įdomu, ką jie dar mums paruošė? Kviečiame susipažinti, kas, anot šių raštų, mūsų laukia per kelerius artimiausius metus.

1. 2016 m. pirmosiomis Rio de Žaneiro olimpiados dienomis svarbus Kremliaus kipšas, gimęs iš rusės bei teisininko sueities, duodamas interviu "Echo Moskvy" pareikš, jog Kopakabanos paplūdimys visada buvo slavų žemė ir viso labo, griūvant Romanovų imperijai, šį žymųjį pajūrio ruožą brazilams per neapsižiūrėjimą padovanojo Vladimiras Uljanovas. Kipšo nuomone, dabar būtų pats metas Rusijai atkurti savo didybę ir Kopakabaną atsiimti. Jau kitą dieną po interviu minėtame paplūdimyje išsilaipins uniformuoti žalieji žmogeliukai be atpažinimo ženklų. Jiems vadovaus Igoris Strelkovas-Girkinas, puikiai pažįstamas iš Rusijos intervencijos į Ukrainą laikų, šį kartą jis pasivadins Belkovu. Prasidės karas tarp Brazilijos vyriausybės pajėgų, gatvės gaujų ir separatistų. Tarsi to dar būtų maža, Braziliją ir toliau krės vidaus nesutarimai tarp asmenų, norinčių pašalinti dabartinę prezidentę Dilmą Rousseff, ir jos šalininkų. Separatistai Kopakabanoje surengs referendumą, kurio metu ši teritorija bus paskelbta separatistine Sambos Kalinkos Mambos Respublika, o jos valdove bus tituluota plaukikė Julija Jefimova. Sambos Kalinkos Mambos Respublika bus vienintelė valstybė pasaulyje, kurioje olimpinės žaidynės vyks 24 valandas per parą, septynias dienas per savaitę. Tiesa, jos dalyviai varžytis galės tik pavartoję įvairių farmakologinių preparatų. Viso šito fone Vakarų lyderiai, kaip visada, išreikš nuoširdų susirūpinimą.

2. Maždaug šių metų spalio pradžioje bus pasikėsinta į JAV respublikonų partijos kandidatą Donaldą Trumpą. Kulka jį sužeis nesunkiai, tačiau ekscentriškąjį milijardierių pražudys ne kulka, o kraujo užkrėtimas, mat jį operuosiantys gydytojai, lyg tyčia, bus islamą priėmę meksikiečiai. Nors viskas skamba šiurpiai, bet D.Trumpo gerbėjus turėtų paguosti žinia, jog visa tai bus fikcija. Nekilnojamojo turto magnatas pats yra masonas, o tai reiškia, kad mirs tik popieriuje. Jis pažadėjo pasiaukoti dėl švento reikalo bei asmeniškai susirasti šaulį ir chirurgus. Juridiškai miręs milijardierius pasidarys odos tamsinimo, akių siaurinimo bei lyties keitimo operacijas ir taps afroamerikiete moterimi, turinčia kinų kraujo. Vėliau jis su šeima išsikels į privačią negyvenamą salą. Tiesa, kartais jam verslo reikalais į civilizaciją teks grįžti, todėl viešoje erdvėje padaugės legendų apie tai, jog "Luiza, keliaudama po Prancūziją, ant Eifelio bokšto viršūnės matė D.Trumpą".

3. Kritus D.Trumpui, respublikonų kandidatu į JAV prezidentus taps Vermonto senatorius Bernardas Sandersas. Kas privers žymųjį socializmo mesiją pakeisti savo politinę orientaciją, protokoluose neparašyta, bet faktas vienas – būtent jis įveiks Hillary Clinton. Toliau dar nuostabiau – B.Sandersas sugriežtins sankcijas Rusijai, leis Gruzijai ir Japonijai tapti NATO narėmis, ims tiekti ginklus Ukrainai ir t. t. Daug nuostabių dalykų padarys Vermonto senatorius, tačiau dėl to jis įgis ir daugybę priešų bei užknis nemažą dalį JAV žmonių. Netikėtai žurnalistai sužinos, jog būtent B.Sanderso komanda paviešino demokratų laiškus, kompromituojančius H.Clinton. Prasidės apkalta, ir B.Sandersas, be kitų visų savo nuopelnų, taps dar ir pirmuoju nušalintu JAV prezidentu istorijoje. Laikinai jo pareigas perims Arizonos senatorius Johnas McCainas.

4. Įdomybės vyks ir mūsų teritorijoje. Protokoluose skelbiama, jog "Dvi sesės ir dvi pusseserės iš nykios Rytų Europos glūdumos taps vienu kūnu, o jas valdys dieviško vėjo ir pokemonų karalius iš už jūrų marių, kur kiekvieną dieną vyksta žemės drebėjimai". Tai gali reikšti, jog mūsų šalis, Latvija, Estija bei Lenkija taps viena valstybe. Ir ne bet kokia, o – konstitucine monarchija. Daug kas norės tapti šios Keturių Tautų Respublikos (KTR) valdovu – daugybė politikų, dainininkų, stilistų ir interneto sensacijų stvarstytojų norės šito titulo. Kiekvienas iš jų turės savo armijas. Prasidės vidaus tarpusavio karai, suirutė, ugnį dar labiau kurstys Rusijos slaptųjų tarnybų intrigantai, tačiau keturių valstybių intelektualai uždarame susirinkime priims sprendimą, kad, norint išvengti suirutės bei piktų Rusijos rankų, KTR valdovu turi tapti žmogus iš šono. Bus pasirašytas memorandumas, kuriuo prašoma Japonijos imperatoriaus Naruhito (dabar jis princas) tapti KTR valdovu ir šis ponas, ilgai nesvarstęs, sutiks. Tokiu būdu Japonija iš dalies taps NATO nare.

5. Bus pasirašyta JAV ir Europos prekybos sutartis, kuri padės pamatus bendrai abiejų žemynų valstybei. Didžioji Britanija taip ir neišstos iš ES, nes visas procesas bus vilkinamas metų metus. Jungtinė Karalystė vis paprašys laiko išanalizuoti atsiskyrimo detales, ES, žinoma, kas kartą pagrūmos pirštu, bet duos daugiau laiko. Pastarasis bėgs ir net patys britai užmirš, kaip viskas prasidėjo ir dėl ko. Islamo Valstybė iš esmės bus sutriuškinta, bet nesunaikinta. Praradę miestus ir lyderius ISIS likučiai klajos tarp Libijos ir Egipto, o 2024 m. UNESCO juos pripažins kaip atskirą etninę dykumos klajoklių grupę, pasaulio kultūrai vertingą išskirtiniais vandalizmo ir galūnių amputavimo ritualais. Mokslininkai nesutars, ar ISIS reikia perauklėti, ar saugoti bei puoselėti. Medžioklės metu įkandus lokiui, nuo pasiutligės anapus iškeliaus Vladimiras Vladimirovičius. Tiesa, po kelerių metų jį pakeis naujas despotas, nes tiesiog tokia Rusijos lemtis.

Kaip matome iš šių pranašysčių, daug kas pasikeis, bet tuo pat metu viskas bus taip pat, kaip ir seniau.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

sitas

kartais visai neblogai paraso

super

man patiko,seniai taip nezvengiau.geras butu scenarijus paskutiniam pusmeciui.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS