Melnragė virto greitkeliu? | Diena.lt

MELNRAGĖ VIRTO GREITKELIU?

  • 14

Klaipėdiečių didžiausia bėda yra ta, kad Melnragė nebėra ramus kurortas. Jos gatvės virto žiemą vasarą beprotiškai burzgiančių ir kaukiančių automobilių lenktynių trasomis su daužomais automobiliais ir net namais.

Automobilius, motociklus ar mopedus turintys asmenys, nusiėmę "glušintuvus", riaumodami visą parą, ypač savaitgaliais, per šventes ir net naktimis, į neviltį iki išprotėjimo varo vietos gyventojus bei poilsiautojus.

Keldami triukšmą daužosi Melnragės Molo gatve, kuri neseniai buvo išklota trinkelėmis, dabar ji tapo panaši į duobėtą vieškelį.

Prieš porą metų Melnragės Molo gatve net autobusai negalėdavo važiuoti – visos pakelės būdavo pristatytos atvykėlių automobilių. Bet tik reikėjo Klaipėdos saugaus eismo komisijai prie Molo gatvės pastatyti ženklą, draudžiantį statyti transporto priemones, problema buvo vienu ypu išspręsta.

Todėl Saugaus eismo komisija prie įvažos į Molo gatvę turėtų pastatyti ženklus, draudžiančius transporto priemonėms ja važiuoti, išskyrus vietos gyventojus ir viešąjį transportą.

Vincentas

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Trinkeles nesenai?

Atsibusk, 2000 metais paklota danga, kiri vėliau dėl broko perklota kaip matome rezultatas panašus. Nes ten SMĖLIS! Nesenai man trinkelėmis išklojo ir motociklai su garsu jas iškilnojo:))))

Draudimai

Tai jau prie molo nuvažiuot nebebus galima? Greit nebebus ką uždraust. Mieste gyvenam.... man irgi gal nelabai patinka tas triukšmas, bet jei transporto priemonė techniškai tvarkinga(nekalbu apie modifikacijas) tai gali važiuot ir taškas.

daina

"buduliams" šurmulys tai yra važinėjimas be duslintuvų arba su garsiais "bumčikais" įvairiu dienos laiku. Pmėgintų jie taip normalioje valstybėje pasiautėti, tuoj pat bauda būtų išrašyta. Ten saugo žmonės savo sveikatą, o ir valstybė jiems padeda.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS