Naujų rinkimų nereikia | Diena.lt

NAUJŲ RINKIMŲ NEREIKIA

Daug ir triukšmingai diskutuota, ar skelbti priešlaikinius Seimo rinkimus. Mano nuomone, tai būtų pati didžiausia klaida.

Praėjo dar tik dveji metai, o rinkimai vėl labai daug kainuotų biudžetui. Išlaidos būtų padengtos iš visų mūsų, mokesčių mokėtojų, pinigų.

Nestebina, kad tokius dalykus siūlo kai kurie žmonės. Jie yra partinių sąrašų viršuje ir žino, kad vis tiek pateks į Seimą.

Ir nereikėtų taip pulti Seime įsitvirtinusių "valstiečių". Jie iš nežinojimo ar nepatyrimo fotografavo savo balsavimo biuletenius. O tai dabar pateikiama kaip įrodymas, kad įvykdė susitarimą.

Tikrai nematau jokios parlamentinės krizės. Opozicija turėtų ne tik kritiką žerti, bet padėti valdantiesiems valdyti valstybę. Juk patys buvo valdžioje ir nieko nepadarė. O dabar yra permainų. Daug reformų įgyvendinta: ir dėl švietimo sistemos, ir dėl sveikatos, miškų urėdijų, paramos vaikams, pensijų, alkoholio vartojimo mažinimo.

Manau, kad ši "valstiečių" Vyriausybė nuveikė išties daug. Negalima sakyti, kad nieko nepadarė.

Tegul ramiai užbaigia kadenciją, o jų darbus įvertins rinkėjai per kitus rinkimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

deinis

Gal tų naujų rinkimų ir nereikia ,bet reikėtų išgyvendinti visuos tuos sąrašinius ,juk niekas jų neišrinko ,sėdi po 20 metų ir kiek trugdo seimui dirbti ,kaip nori užimti valdžia ,kiek jau sujaukėseimo darbą ,kiek žmonėms sugadino gyvenimus ,tai suknelė ne ta ,tai su mašina ne ta pavažiavo ,tai suarė koki arą dirvono,kad tik pakenkti kitam ir iš kur tokie gimsta

Anonimas

> Rasa. Tai dabar vis rinksim ir rinksim naujus seimus, nes jie vis kažkam neįtiks? Piliečiai, seimas ir prezidentė išreiškė savo nuomonę, taip kad lovio patriotams teks palaukti bent tris metus :)

...

JOKIŲ 'sąrašinių' !!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS