Veltėdžiams – jokio gailesčio | Diena.lt

VELTĖDŽIAMS – JOKIO GAILESČIO

Dienraštyje „Klaipėda“ perskaičiau straipsnelį apie elgetaujančią moterį prie Biržos tilto ir Herkaus Manto gatvėje. Taip, iš tiesų ta moteris seniai tai daro, ir niekam niekas čia nerūpi.

Manyčiau, kad ir centrinė, ir miesto valdžia turėtų būti griežtesnė veltėdžių, girtuoklių, elgetų ir narkomanų atžvilgiu.

Kodėl vieni žmonės turi dirbti, o kiti sau leidžia visą gyvenimą ilsėtis, valkatauti ir maitintis tų dirbančiųjų sąskaita? Tai nesąžininga ir nepadoru.

Turėtų būti griežtai uždrausta elgetauti. Ir pasyviai, ir aktyviai, kaip tai matome per Jūros šventę.

Kai kurie tipai čia, į Klaipėdą, tuomet atvažiuoja elgetauti kaip į komandiruotę ir net per šventinius koncertus tampo normalius žmones už rankovės, esą duok, duok ką nors, ko lauki, ko neduodi?

Tas dykaduoniavimas turėtų vieną kartą baigtis, nes tas įprotis žemina ne tik patį taip besielgiantį žmogų, bet ir mūsų valstybę.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ta durne

kuri rase ta komentara apie elgetaujancius turbut is savo kaimo nera kojos iskelusi, pavazinek po europa placiau, pamatysi kiek ten elgetaujanciu, ziurek kad ir tau nereiketu atkisus ranka sedeti ir laukti kas imes centu

Arūnas

Nesamones rašo. Nori, eik vaikykis, kabinetinis rašytojas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS