Astrologiniai patarimai | Diena.lt

ASTROLOGINIAI PATARIMAI

Nors vis dar grėsmingai dunkso pilnatis, o tai nieko gera iki delčios daugumai piliečių nežada, tiems, kurie tikisi algos pakėlimo, vis dėlto yra puikus metas (ir jis tęsis iki kitos Seimo kadencijos). Tai laikas, kupinas ypatingų galių. Ypač parlamentarui "valstiečiui" S.Jakeliūnui, kurio rūpesčiu, jei tik parodys atkaklumą, visiems parlamentarams ūmai bus padidintos algos. Ir tas įstatymas turėtų įsigalioti iškart.

Kitam "valstiečiui" R.Karbauskiui verta susimąstyti apie savo didžiąsias ambicijas ir imti veikti, nesgi per metus 140 mln. eurų vertinamas asmeninis turtas kiek sumenko. O tai nėra geras ženklas.

Pranašiškos nuojautos, kurios ramybės nedavė dar nuo pavasario, pastarąją savaitę su kaupu išsipildė "tvarkiečiui" K.Pūkui, kuris iš trečiadienio į ketvirtadienį veikiausiai sapnavo jauną simpatišką merginą su diktofonu (geriau būtų prisisapnavusi sena ragana su tuščiais kibirais). Tas sapnas ir lėmė katastrofą – teisinės neliečiamybės panaikinimą nekaltam, doram ir tobulam daugiavaikiui tėvui. Tačiau be penkių minučių eksparlamentarui lozungai apie politinį susidorojimą jau nepadės. Sėkmės ratas nuriedėjo. Toks likimas.

Šiandien atlikti geri darbai rytoj nulems pripažinimą ir populiarumą bei pergalę konkurencinėje kovoje. Čia lemtis palanki susisiekimo ministrui R.Masiuliui, kuris Briuselyje garsiai pasakė, kad laikrodžių sukiojimas yra betikslis. Tokią mūsų poziciją kol kas palaiko tik šimtametė laisva valstybė Suomija.

Atidžiau stebėti, kas šalia vyksta, gilintis į išgirstą nuomonę, gautą pasiūlymą vertėtų parlamento pirmininkui V.Pranckiečiui. Štai moksleivių skaičius Lietuvoje per 16 metų sumažėjo beveik pusiau, bet, V.Pranckiečio manymu, kalbant apie emigraciją, "reikėtų siūlyti daugiau problemos sprendimo būdų, o ne kritikuoti valdžią".

Vis dėlto svarbi šios dienos sėkmės sąlyga – nenusišnekėti, ypač sprendžiant valstybės reikalus.

Žvilgsnis į penktadienį: Seimo nariams siūloma planuoti tik tuos darbus, kurių nereikia dirbti.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

papilstyta iš tuščio į kiaurą nei skaityt nei komentuot

Ei

moterėle, ar bent žinai, kokia žodžio "dunkso" prasmė? Panašu, kad ne. O jei savo gimtosios kalbos nemoki, tai gal nereikėtų žurnaliste dirbti?

Klaidinantis pavadinimas

Geriau tiktų - "Astrologiniai nusišnekėjimai".

SUSIJUSIOS NAUJIENOS