Blogiausias pasimatymas gyvenime. Kaip jo išvengti? | Diena.lt

BLOGIAUSIAS PASIMATYMAS GYVENIME. KAIP JO IŠVENGTI?

Gal ir yra žmonių, tiesiog dievinančių pirmuosius pasimatymus, bet daugeliui jie kelia ne itin daug teigiamų emocijų. Neretai susitikimai su dar mažai pažįstamu asmeniu, kuriam simpatizuojate, panašėja labiau į delnus prakaituoti verčiantį darbo pokalbį, o ne tikrą ir smagų bendravimą. Pasitaiko ir išimčių, kai nuo pirmųjų minučių jautiesi it pažįstanti vaikiną ilgus metus, tačiau būna ir tokių atvejų, kai norisi kuo greičiau sumaigyti žinutę draugei: "Skambink ir meluok, kad dega namai! Gelbėk mane nuo šito tipo!" Tai štai, mieli vyrai, jei savo asmeniniame gyvenime nenorite dažnai besikartojančio pastarojo scenarijaus, nedarykite šių klaidų.

Kvapelis. Šįkart ne apie stikliuką, kurį kai kurie vyrai nusprendžia išlenkti, kad iš jaudulio bendraujant su dama nedrebėtų rankos (nors ir čia, turbūt nė neverta sakyti, nereikėtų perspausti). Nieko nėra blogiau negu nešvarių drabužių ar prakaito dvokas, atplaukiantis nuo vyro, pūstelėjus stipresniam vėjo gūsiui. Prieš pasimatymą tiesiog privalomas dušas! Ir, mieli vyrai, po čiaupu kiškite ne tik galvą, pažastis ir dar vieną vietą, su viltimi, kad pasimatymas bus labai sėkmingas.

Arogancija. Kur kas blogiau už mikčiojimą, virpančius kelius ir iš rankų kritinėjančius daiktus, ką tiesiog galima nurašyti jauduliui ir net priimti kaip komplimentą, yra pasipūtimas. Yra kategorija vyrų, įsivaizduojančių, kad merginai įspūdį padarys vaizduodami alfa patiną, o tai padaryti nusprendžia žemindami kitus. Tačiau realybė tokia, kad pirmojo pasimatymo metu išsidirbinėsite prieš padavėjus restorane ar pilsite purvą ant visų savo buvusiųjų, jokia normali moteris su jumis į antrą pasimatymą neis.

Pagyrų puodas. Kaip vakar prisimenu pirmąjį savo pasimatymą. Buvau šeštokė, su tuo berniuku ėjome į kiną, o paskui pasivaikščioti. Ir nors kino salėje (mes, du vaikai, kažkodėl žiūrėjome "Dievų miško" ekranizaciją) laukiau, kol baigsis blogoji mūsų susitikimo dalis, dievuliau, kaip klydau. Vos išėjus iš kino teatro jis ėmė girtis, kaip nuostabiai, finansų prasme, sekasi jo tėvams. Per keletą valandų sužinojau, kokią mašiną perka jo tėtis, kur žiemą su šeima slidinėja, kiek kainavo namo renovacija. Kodėl aš tai pasakoju? Nes vėliau teko sutikti ir gerokai paūgėjusių pagyrūnų, kurie neužsičiaupdavo apie dizainerio kurtus batus, automobilius ar sumas, išleidžiamas kelionėms. Žinoma, tokiais pasisakymais gal ir sužavėsite moterį, kuri jus mato kaip vaikščiojantį bankomatą. Tačiau merginai, neturinčiai tikslo jus nugręžti, tiesiog kils klausimų – kodėl taip kompleksuojate, kad nė nebandote sužavėti, o iškart perkate?

Gašliosios rankelės. Taip, gyvenime nutinka visko. Kartais vakarienė baigiasi pusryčiais į lovą ir neapsiriboja net jais – būna istorijų, kai žmonės susitinka ir nebeišsiskiria iki grabo lentos. Tačiau tikrai nereikia manyti, jog vien tai, kad pavaišinote moterį didkepsniu, įpareigoja ją atsilyginti intymiu bendravimu. Tikrai nebūsite nevykėlis, jei net ir atsisveikindama mergina jūsų nepabučiuos į skruostą. Tačiau neabejotinai būsite chamas, jei įžūliai įkalbinėsite ją "važiuoti pažiūrėti filmo", kai moteris noru to daryti akivaizdžiai nedega.

Perspaudimas. Jei jūsų simpatija nėra aristokratė, gyvybę palaikanti vien šampanu ir keptais fazanais, neplanuokite savo vakarui itin įpareigojančios programos. Suprantama, nenorite pasirodyti skrudžas, bet retai kada pasiteisina ėjimas į prabangiausią restoraną mieste ar renginius su raudonu kilimu. Pagalvokite pats – streso bei jaudulio abiem ir taip pakanka, kam dar pridėti judesius varžančią vakarinę suknelę, nepatogius aukštakulnius ir užsakymą patiekalų, kurių pavadinimų ištarti nesuklydus beveik praktiškai neįmanoma? Verčiau pirmajam pasimatymui kliaukitės less is more (mažiau yra daugiau) filosofija ir pasirinkite jaukų barą ar restoranėlį, kuriame mėsainiai – patys gardžiausi. Taip abiem bus paprasčiau atsipalaiduoti, susipažinti ir tiesiog būti savimi.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

gikas

Mesainiai, kebabai... Kosmaras.

Driudas

Čia daugumą būtų galima ir moterims pritaikyti.

Nikoleta- kepta vistu Katleta!!

Turbut esi gera mineto specialiste??.." Ir, mieli vyrai, po čiaupu kiškite ne tik galvą, pažastis.... ir dar vieną vietą..":))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS