Būtovės slėpiniai. Kodėl patenki į draugų zoną? | Diena.lt

BŪTOVĖS SLĖPINIAI. KODĖL PATENKI Į DRAUGŲ ZONĄ?

Troškimas patikti į akį kritusiam žmogui taip pat stipriai, kaip jis patinka tau, šiek tiek primena bandymus tobulai išvirti kiaušinį. Kartais, atrodo, darai viską teisingai, tačiau ima bjaurybė ir suskyla. Santykiuose irgi panašiai – na, nemato tas žmogus tavęs kaip potencialaus jaunikio ar nuotakos, ir viskas. Priežasčių gali būti milijonai, kartais nė pačiam simpatijų objektui nesuprantamų ir neįmanomų įvardyti. Vis dėlto, jei nuo jūsų it nuo maro bėga visos be išimties moterys, jei pats jau tragiškai imate priminti tą "Bobutės paskolos" reklamos personažą, kurio grįžusio iš pasimatymo tėvai klausia: "Ir vėl nedavė?", o į meilės prisipažinimus nuolatos girdite į paširdžius duriantį: "Aš irgi tave myliu. Kaip draugą!", skaitykite toliau. Nes labai gali būti, kad į draugų zoną esate išsiųstas dėl tam tikrų dalykų.

Jūs nuobodus. Faktas, kad nesate alkoholikas, smurtautojas ar kleptomanas, savaime nėra priežastis, dėl kurios ant kaklo jums turėtų kartis moterys – jūs tiesiog normalus žmogus. Tai šiek tiek panašu į darbo skelbimus, kuriuose "laiku mokamas atlyginimas" rašomas prie pranašumų, o ne nutylimas kaip savaime suprantamas dalykas. Dažnai pasitaiko vaikinų, kurie yra tikrai geri, mandagūs, mieli, tačiau bendravimas su jais primena tuos mažo biudžeto filmus, kai išėjus parūkyti grįžti, o vis dar rodo tą pačią sceną. Iš esmės tai šiek tiek paaiškina fenomeną, kodėl moterims patinka vadinamieji blogi berniukai, nes su jais kiekviena diena – netikėtumas. Tai tikrai nereiškia, kad su moterimis reikėtų elgtis kaip chamui, bet šansus tapti kažkuo daugiau negu draugu tikrai pakels įdomių veiklų turėjimas, ne "medinis" humoras ar sugebėjimas papasakoti nenuobodžių istorijų iš savo gyvenimo.

Jūs visuomet ranka pasiekiamas. Medžiotojiški instinktai būdingi ne tik vyrams, bet ir moterims, ypač tuomet, kai dar neplanuojate bendrų vaikų ar būsto paskolos. Gražiausia bendravimo faze pati jo pradžia vadinama ne tik dėl drugelių pilve, bet ir dėl lengvos intrigos, nežinios, ar čia jau tas vienintelis? Jei net 2 val. nakties jai parašius, kad norėtų kebabo, jūs jau aunatės batus ir ieškote automobilio raktelių, susitikti galite ir noru degate beveik visada, o jos telefonas tris kartus per dieną išsikrauna nuo jūsų žinučių, labai gali būti, kad greitai savo simpatijai imsite įkyrėti. Leiskite jai nors šiek tiek jūsų pasiilgti ar pasigesti, duokite galimybę pačiai susimąstyti, ką jūs veikiate ir kur esate, užuot neprašytas ataskaitas dalydamas pats.

Dažnai pasitaiko vaikinų, kurie yra tikrai geri, mandagūs, mieli, tačiau bendravimas su jais primena tuos mažo biudžeto filmus, kai išėjus parūkyti grįžti, o vis dar rodo tą pačią sceną.

Jūsų aplinkoje ji – vienintelė moteris. Šis punktas gan panašus į buvusį prieš tai, tik čia medžiotojiški instinktai išsijungia dėl priežasties, kad nebendraudamas su jokia kita moterimi, jūs niekur nedingsite, tad galite palūkėti draugų zonoje, kol ji domėsis sunkiau priviliojamu vyruku. Žinau, tai neteisinga, bet kažkur merginos pasąmonėje gali sukirbėti mintis "jei jau jo nereikia jokiai kitai, tai ir man nereikalingas", o štai atsiradusi lengva konkurencija iškart padaro vaikiną patrauklesnį. Nereikia tapti mergišiumi ar, kitaip sakant, bendro naudojimo rakandu, bet norint iš draugo statuso pereiti į vaikino, tarsi stebuklas suveikti gali tai, jei užsiminsite, kad štai rytoj eisite į pasimatymą su kita panele.

Jūs elgiatės kaip draugas. Gebėjimas būti gerais draugais, o ne tik dalytis lova, yra tiesiog nuostabu. Tačiau jei blogai jaučiatės merginai būdamas vien tik bičiuliu, matyt, norėtumėte ir kažko daugiau. Reikalas tas, kad jei savo elgesiu esate praktiškai geriausia draugė, t.y. guodžiate ją po išsiskyrimo su kitu, lydite pirkti drabužių, o iš baimės ją prarasti apskritai neužsimenate apie norą bendrauti ne taip platoniškai, tai labai galimas variantas, kad tik draugu laikomas ir būsite. Tikrai nesakau, kad vos susipažinus būtina stverti jautį už ragų (ar moterį už intymių zonų), bet iniciatyvumas merginoms patinka. Todėl nevertėtų laukti ilgus mėnesius, kol ištarsite: "Patinki man ne tik kaip draugė." Nes, kad ir kaip nedrąsu gali būti žengti pirmąjį žingsnį, kartais jis nuveda į nuostabius dalykus.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

neduok dieve. Uzkapos negyvai tie draugai.

Anonimas

Yra geras rusiskas posakis»за хорошей дружбою прячется Любовь»....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS