Galvos persodinimas | Diena.lt

GALVOS PERSODINIMAS

Garsusis italų chirurgas Sergio Canavero paskelbė apie sėkmingai atliktą žmogaus galvos persodinimo operaciją. Tiesa, kol kas tik negyvėliui.

Bet tai daug žadanti naujiena, gal kada nors pavyks šitai padaryti ir gyvam žmogui, nes galvas šioje žemėje pasikeisti reikėtų ne vienam.

Štai Juozukas, nūnai pilietiškos visuomenės pasiųstas į vietą už viešą liežuvio nevaldymą ir už tai savo sukniomis bei chalatais pasidžiaugęs tik nedideliame turtingų damų rate, vėl nori visuotinio dėmesio.

Todėl užsidėjęs ant galvos savo paties suklijuotą à la popiežiaus mitrą, apsisiautęs raudonu apsiaustu socialinėje paskyroje išsiliejo: "Kol visi lojo, rėkė, pyko, pavydėjo, blokavo, aš paruošiau dar vieną darbą. Darbais, o ne žodžiais mes tėvynę mylime."

Kaip tai susiję su žinia, jog kitąmet pas mus, Marijos žemėje, galbūt lankysis Šventasis Tėvas, neaišku. Turbūt niekaip, tiesiog akivaizdu, jog dizaineriui trūksta pripažinimo, o viešųjų ryšių specialistams jis pinigų leisti neketina ir mėgina viešintis savo jėgomis, o kas iš to išeina, visi matome.

Dar viena pastarųjų dienų keistenybė – Valstybinės lietuvių kalbos komisijos vado rinkimai. Tiesa, parlamento pirmininkas V.Pranckietis per vieną interviu prasitarė: "Turėčiau turbūt nesakyti, kad balsavau prieš."

O išrinko tokį A.Antanaitį, portalo alkas.lt atstovą, uolų patriotą, kuris esą iš to uolumo net buvo paskelbęs tautos priešų sąrašą. Kitaip tariant, A.Antanaičio pasirinkimas gal ir neturėtų labai stebinti, įvertinus, kas šiandien apskritai vyksta Seime.

Vis dėlto parlamentarai kreipėsi į verslo bendruomenę prašydami nenaudoti šimtmečio simbolikos ant tualetinio popieriaus, o tai liudija, kad galvos persodinimo turbūt reikėtų ne visiems.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

eglemelninkaityte

dabar palauksiu galvos .smegenu

Gėda

Net nesuvokiama,kaip dabartiniam Seimui neišeina surasti tinkamų žmonių savo visokiems komitetams vadovauti.Kai vakar pamačiau ir tuo labiau paklausiau per ,,Dėmesio centre'' naujai išrinkto Lietuvių kalbos komisijos pirmininko kalbos,net gėda pasidarė dėl lietuvių kalbos specialistų,kad tokį nevykėlį tesugebėjo išsirinkti.Juk net pusė tos komisijos balsavo už tokį.Kalbos reikalus spręs nesurezgantis taisyklingo sakinio...

GALVOS PERSODINIMAS

TAI YRA NE KUNUI BET GALVAI SUTEIKIAMAS NAUJAS KUNAS, GALVA IR LIEKA GALVA, GALVA KELIAUJA SU SAVO DOKUMENTAIS, KUR GALVA TEN IR PASAS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS