Šalyje – įmantrus GRU šou | Diena.lt

ŠALYJE – ĮMANTRUS GRU ŠOU

Ar jums neatrodo, kad Lietuvoje jau seniai vykdomas GRU planas, kuriuo siekiama sunaikinti valstybę? Mūsų pačių rankomis. Ir šįsyk viskas gerokai rimčiau nei J.Borisovo milijonas, ordinas ir generolo antpečiai. Pribloškiantys rezultatai – akivaizdūs.

Štai Statistikos departamentas paskelbė, kad per pusmetį emigravo 10 tūkst. daugiau lietuvių nei pernai tuo pat metu. Tai faktas. Tik kas iš esmės aiškinosi, kodėl ta emigracija tapo valstybę marinančia sarkoma? Niekas. Apsiribojama plepalais, o konkrečiai nieko nedaroma.

Kada emigracija ėmė labiausiai plėtotis? Ogi tada, kai dėl energetinių ir militaristinių valdžios užmojų žmonėms imta aiškinti, kad "nepriklausomybė kainuoja", kad reikia "mokėti už galimybę būti laisviems", kad "laisvė nebūna nemokama".

Štai ir moka Lietuvos žmonės. "Statoilui". Vokiečiams už haubicas, iškeliavusias į Ukrainą. Už auksinius šaukštus. Rusams už elektrą, kurią seniai galėjome gauti iš Vakarų, tačiau biurokratijos pateptieji padarė viską, jog taip neatsitiktų.

Nepriklausomybė buvo sutapatinta su pinigais, kurių mūsų žmonės neturi. Kokia gali būti 200 eurų gaunančio pensininko reakcija, kad strateginiams tikslams būtini mokesčių mokėtojų milijardai? Nereikia būti GRU analitiku, jog suvoktum: taip buvo suformuota negatyvi reakcija ne į valstybę sekinančius valdžios sprendimus, o į pačią nepriklausomybę. Ji čia pagrindinis taikinys.

Ar kas nors tyrė, kiek jaunuolių emigravo dėl to, kad buvo įvesta prievolė tarnauti rekrutų kariuomenėje? Niekas. Tie, kas kėsinosi aiškintis, gavo per galvą, esą tirti tokį ryšį nekorektiška. Tai kodėl šiemet tada turime 10 tūkst. daugiau emigravusiųjų, jei tikrai nėra čia ryšio? Dar daugiau – imta kalbėti, kad į kariuomenę jau reikia imti ir moteris.

Ir dar klausimas: kur dingo mūsų profesionali kariuomenė, apie kurią dabar jau niekas net nebeužsimena?

Gairės: GRU planas
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

KO

Ko laukia ,ko taip pasiilgęs biedniaga Pocius? Osvoboditelių? Nesulauksi,Poceli...Neateis osvoboditeliai... Vot tak, matj matj.

Pociau, meluoji

Tau neprireikė jokio įmantraus GRU šou, kad taptum Kremliaus ruporu

tam cha ha ha ha ----

istikruju cha ha ha nes tavo smegenelese nuo gimimo [kada pasigerus motka sikinyke tave ant galvos ismete ant bettono ] kralikai kaip pradejo pis...tis taip ir krusasi ir po siai diena......
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS