Veganų racione – kotletai | Diena.lt

VEGANŲ RACIONE – KOTLETAI

Grėsmių specialistai ir dešiniuoju pusrutuliu karščiuojantys feisbukinių skiedalų asai, tyliai svajojantys apie S.Daukanto aikštę, padarė viską, kad iš Juozuko Statkevičiaus iškeptų dar vieną liaudies priešą.

Dabar galime džiaugtis – Lietuvoje tikrai bus daugiau tiesos ir teisingumo.

Kai jautiesi esąs teisuolis ir kitą viešai vadini skuduru ar Kremliaus agentu, iš tiesų gali pajausti savo paties didybę. Kad ir tariamą, tačiau vis tiek tai veikia džiaugsmingai. Tarsi erekcija tribūnoje.

Esą nėra ko čia rusams dalyti interviu ir aiškinti, kaip čia pas mus bloga gyventi. Lyg tie rusai nežino, kad dejonės apie blogybes kasdien cirkuliuoja mūsų žiniasklaidoje.

Pagaliau, ką VMI nuskausmintas Juozukas pamelavo tame rusiškame interviu? Kad emigracija tapo nacionaline nelaime, o aplinkui mus tūno vien priešai – ne tik rusai, bet ir lenkai bei latviai?

Na, bet ar ne taip ir yra? Juk mūsų brangiai apmokami pseudopatriotinės propagandos agregatai į miltus malė visus iš eilės, pamiršdami net baltiškąją brolybę.

O ar ne mes patys savo didžiausią tautinę mažumą pavertėme liaudies priešais, taip nustumdami juos tiesiai į koloradinį glėbį?

Išsrėbti tą priešiškumo košę nepajėgė nė pas patį J.Kaczyńskį nuvykęs S.Skvernelis: pažadėjo retransliuoti Lenkijos televiziją, bet nepasiūlė civilizuoto raidžių rašymo lietuviškuose pasuose.

Kaip čia paaiškinti mūsų politinio kolūkio šakniavaisiui, kad pusiau draugas nėra tikras draugas? Todėl draugauti, iš esmės nelabai draugaujant, yra neįmanoma.

Čia panašiai, kaip būti veganu ir vakarais užsidarius vonioje šveisti kotletus. Vis tiek esi mėsėdis, net jei ir vaidini ietis į liaudies priešus mėtantį stabmeldį.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

To Kauno pravda.”

“Putlerio, vatniko, komunisto...” jau net pravardžiu nauju nesumasto beretes. Tas pats per ta pati. Žvilgsnio neskaičiau, nes nemoku! Niekas neįdomu, tik prišikta beretė! Už tai žinau, kaip pakomentuoti!

Kauno Pravda nebesimaskuoja

pirmyn į putlerio rytojų

žurnalistas

tikra sovietinė mėšlo krūva.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS