Zooparko tyruose – mikimauzai | Diena.lt

ZOOPARKO TYRUOSE – MIKIMAUZAI

Pošventinė depresija triumfuoja: nebeįdomios ir visos tos padėvėtos pastalių dainos su jų namudine poezija, ir nomenklatūrinė premjero ir Prezidentės priešprieša, ir pasipinigavusio E.Jakilaičio bei A.Širinskienės liaudies teatras "Skamba skamba kankliai" (o gal veikiau – biudžeto kapeikėlės).

Po didžiųjų švenčių prasideda tikras beprasmybės laikotarpis, kurį galėtų įveikti gal tik pavasaris.

Tačiau pavasario, kaip žinia, dar nėra, taigi prasmės – irgi, vien tachikardija tiesia čiuptuvus į šampaninių emocijų iškamuotas lietuvių širdis.

O čia dar virš galvų suapvalėjusi mėnulio pilnatis verčia visai jau be saiko durniuoti.

Vieni ėjo iš proto pasitikdami kažkokius neva krepšininkus, o iš tiesų – amerikietiško TV zooparko mikimauzus, kiti virkavo dėl Jeruzalės, lyg balsavimas prieš JAV Jungtinėse Tautose būtų buvęs išties politinis, o ne vieno asmens karjeros perspektyvinis sprendimas.

Treti atsiklaupę meldėsi būsimiems Dakaro autsaideriams, kurie tuoj tuoj sudaužys už svetimus pinigus pirktus bolidus ir pateks į bereikšmį finalą šios mechaninės bakchanalijos dalyvių sąrašuose.

Dar kiti piktinosi teoriniu S.Skvernelio pasikėsinimu gerinti santykius su Rusija, lyg tai būtų ne prielaida, o jau įvykęs faktas.

Žodžiu, šioje pastarųjų dienų pošventinėje bereikšmių skandaliukų mugėje prekių netrūksta. Nėra tik labiausiai deficitinio dalyko – prasmės, kuri mūsų gyvenimą konvertuotų į būtį, vertą ne vien tik farso ar depresijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Algimantas

LABAI GERA MINTIS, SAKYČIAU NET UNIKALI, VERTINGA: GRETĄ KILDIŠIENĘ Į LRT VADOVO POSTĄ. IR TAI RIMTA.

Durneli tu

kur čia tau pavasario nėra? Pro langą pasižiūrėk! Arba iki kokio šlaito nukėblink. Žibutės jau nuo Kalėdų žydi... Irgi pagiedojo Pocius, pavasario nėra jam, kai čia kiaurą žiemą pavasaris...

Priežastis

Prošvaistės nėra, nes nėra protingų žmonių, galinčių pakeisti situaciją ant Lietuvos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS