B. Netanyahu: Izraelio principas yra – kas puola mus, tą puolame mes | Diena.lt

B. NETANYAHU: IZRAELIO PRINCIPAS YRA – KAS PUOLA MUS, TĄ PUOLAME MES

Izraelis, pasak ministro pirmininko Benyamino Netanyahu, ne tik kariauja Gazoje, bet ir rengiasi „iššūkiams kitose arenose“. Lankydamasis Tel Nofo karinių oro pajėgų bazėje, jis kalbėjo apie „iššūkių kupinas dienas“.

Greičiausiai turėdamas omenyje galimas Irano atakas prieš Izraelį, B. Netanyahu sakė: „Mūsų principas paprastas – kas puola mus, tą puolame mes. Esame pasirengę užtikrinti Izraelio valstybės saugumo poreikius gynybos ir puolimo srityje“.

Kalbėdamas naikintuvų pilotams, ministras pirmininkas pažymėjo: „Aš ir Izraelio žmonės pasitikime jumis“. Kartu jis palinkėjo „didelės sėkmės mums visiems“.

Po spėjamos Izraelio atakos prieš Irano ambasados pastatą Sirijoje, Irano vadovas ajatola Ali Khamenėjus trečiadienį patvirtino savo grasinimus Izraeliui. Ši ataka esą buvo kaip ataka prieš Irano teritoriją ir Izraelis už tai turi būti nubaustas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Paf

Neveltui hitleris juos dujomis ir krosnimis švelniai paauklėjo

Nereikia terliotis ir veltis į kalbas

Tiesiog iki galo išnaikinti visas žydes ir įskaitant jų embrionus, jos mėgsta laikyti užšaldymas embrionus, nes yra svaigstančios, jog yra išskirtinės, kiti žmonės prastesni. O tiesa yra paprasta. Žydai yra daugiausiai artimų gyvuliams, žmogaus genų turi mažai. Jie yra negabūs ir itin išsigimę, iį milijono nėra net vieno, kad būtų nors truputį normalus. Naikinti būtina ne tik žydes, bet ir pusiau žydes, tas, kur ketvirtadaliu ar dar mažesne dalimi žydės. Ir pasibaigs vieną kartą tos nesąmonės. Kiek gi galima? Gyvuliai žmonių visuomenėse nori privilegijų ir užmušinįja normalius žmones Palestinoje ir kitur.

> Pacifistas

Stipriai klydai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS