D. Rodmanas palygino Kim Jong Uną su dideliu vaiku | Diena.lt

D. RODMANAS PALYGINO KIM JONG UNĄ SU DIDELIU VAIKU

Buvusi NBA žvaigždė Dennis Rodmanas, ne kartą bendravęs su Šiaurės Korėjos lyderiu Kim Jong-unu, apibūdino jį kaip didelį vaiką, svajojantį apsilankyti Jungtinėse Valstijose ir užtikrinti savo tautai gerą gyvenimą, praneša „Interfax“.

Paprašytas papasakoti, kas per žmogus yra Kim Jong Unas, Singapūre esantis D. Rodmanas pareiškė, kad jo bičiulis – „tarsi didelis vaikas“, norintis gražiai gyventi. Bet, buvusio sportininko nuomone, Kim Jong Unas „stengiasi apginti savo tautą“ ir savo garbę.

„Tas vyrukas nori važinėti po pasaulį, atskristi į JAV, mėgautis gyvenimu. Ir jis nori, kad gyvenimu mėgautųsi ir jo tauta“, – pridūrė D. Rodmanas.

Anot jo, Šiaurės Korėjos lyderis nejaučia priešiškumo Jungtinėms Valstijoms. „Jis myli amerikiečius, nori atskristi į JAV. Jis tikrai nori atskristi ir pažiūrėti krepšinio rungtynes“, – tikino buvęs sportininkas.

Teigiama, kad Kim Jong Unas yra didelis krepšinio gerbėjas.

D. Rodmanas penkis kartus lankėsi Šiaurės Korėjoje, kai Kim Jong Unas tapo šalies vadovu, ir vadina jį „draugu visam gyvenimui“. Pernai D. Rodmanas atvežė Kim Jong Unui dovanų knygą „Sandorio menas“, kurios autorius – JAV prezidentas D. Trumpas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS