D. Trumpas prieš H. Clinton: ištraukta M. Lewinsky korta | Diena.lt

D. TRUMPAS PRIEŠ H. CLINTON: IŠTRAUKTA M. LEWINSKY KORTA

  • 0

JAV prezidento posto siekiantis milijardierius verslininkas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) įdėjo Monicos Lewinsky (Monikos Levinski) nuotrauką ketvirtadienį paskelbtame 15 sekundžių trukmės vaizdo įraše, respublikonų kampanijos favoritui stiprinant asmeninį puolimą prieš savo varžovę demokratę Hillary Clinton (Hilari Klinton).

Tame įraše, paskelbtame D.Trumpo „Instagram“ paskyroje, rodomos įvairios nuotraukos – tarp jų viena, kurioje buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas (Bilas Klintonas), Hillary vyras, matomas stovintis greta Baltųjų rūmų stažuotojos M.Lewinsky, su kuria jis buvo užmezgęs romaną 10-ame dešimtmetyje.

Kitoje nuotraukoje matomas vienas Niujorko bulvarinis dienraštis, išspausdinęs Billo Clintono portretą su užrašu „Liar, Liar“ (Melagis, melagis), kai tuometis prezidentas prisipažino turėjęs „netinkamų“ ryšių.

Tame vaizdo klipe girdimas Hillary Clinton balsas – buvusi pirmoji šalies ponia, senatorė ir valstybės sekretorė girdima skelbianti: „Moterų teisės yra žmogaus teisės, o žmogaus teisės yra moterų teisės – kartą ir visiems laikams.“

„Kovokime už galimybes ir orumą“, – sakė ji.

Tame įraše taip pat matoma Hillary Clinton, stovinti greta susikompromitavusio buvusio Kongreso nario Anthony Weinerio (Entonio Veinerio), kuris atsistatydino iš Atstovų Rūmų, kai įklimpo į didelį triukšmą sukėlusį skandalą dėl nepadorių SMS žinučių. Kitoje nuotraukoje Hillary matoma su komiku Billu Cosby (Bilu Kosbiu), kuris dabar yra kaltinamas lytiškai smurtavęs prieš moteris.

Vaizdo įrašo pabaigoje rodomas tekstas, ironiškai skelbiantis H.Clinton esant „tikra moterų teisių gynėja“.

Sekmadienį Hillary Clinton kalbą viename susitikime Naujajame Hampšyre pertraukė vienas vietos respublikonų politikas, kamantinėdamas ją apie numanomus skandalingus eskprezidento privataus gyvenimo faktus.

„Esat labai šiurkštus“, – atšovė ji.

D.Trumpas, milijardierius nekilnojamojo turto magnatas, siekė išnaudoti Billą Clintoną ir jo santuokinės neištikimybės atvejus, sakydamas, kad buvęs prezidentas yra „teisėtas taikinys“, taip pat piktindamasis dėl jo „siaubingo elgesio“ su moterimis.

Respublikonų favoritas pirmadienį atnaujino asmeninį puolimą prieš Clintonus, kritikuodamas Hillary, kuri jį buvo pavadinusi seksistu.

„Kaip ji gali tai daryti, kai vienas iš didžiausių visų laikų moterų išnaudotojų sėdi jos namuose, laukdamas, kada ji grįš namo vakarienės?“ – D.Trumpas klausė televizijos CNN.

Billas Clintonas ketvirtadienį, dalyvaudamas viename savo žmonos rinkimų kampanijos susitikime Ajovoje, buvo paklaustas apie tuos D.Trumpo užsipuolimus, bet atsisakė tai komentuoti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS