D. Trumpas reikalauja, kad J. Bidenas atliktų kognityvinių įgūdžių testą | Diena.lt

D. TRUMPAS REIKALAUJA, KAD J. BIDENAS ATLIKTŲ KOGNITYVINIŲ ĮGŪDŽIŲ TESTĄ

Donaldas Trumpas ketvirtadienį pareikalavo, kad prezidentas Joe Bidenas atliktų kognityvinių įgūdžių testą, užsipuldamas jo varžovu lapkritį įvyksiančiuose JAV prezidento rinkimuose greičiausiai tapsiantį demokratų partijos atstovą dėl jo „siaubingų sprendimų“.

D. Trumpas nuolat giriasi savo rezultatais atliekant paprastą patikrinimą demencijai diagnozuoti, tuo sukeldamas kritikų juoką, tačiau daugybė abiejų vyriškių klaidų pakurstė nerimą dėl jų garbaus amžiaus ir proto šviesumo.

„Sukčius Joe Bidenas privalo atlikti kognityvinių įgūdžių testą. Galbūt tuomet sužinosime, kodėl jis priima tokius siaubingus sprendimus“, – platformoje „Truth Social“ rašė 77-erių D. Trumpas.

„Aš jį atlikau du kartus ir abusyk pasirodžiau PUIKIAI (jokių klaidų!). Visi prezidentai arba asmenys, norintys tapti prezidentu, turėtų šį testą atlikti privalomąja tvarka!“

Trečiadienį buvo atliktas kasmetinis 81-erių J. Bideno sveikatos patikrinimas ir gydytojai jį pripažino „tinkamu eiti pareigas“, sakydami, kad per pastaruosius metus jokių reikšmingų jo sveikatos pokyčių neįvyko.

Baltieji rūmai nurodė, kad J. Bidenas kognityvinių įgūdžių testo neatliko, nes nebuvo manoma, kad jo reikia.

„Kognityvinių įgūdžių testus jis atlikinėja kiekvieną dieną, eidamas nuo temos prie temos, kuo nuodugniausiai suprasdamas kiekvieną iš jų“, – kalbėjo spaudos sekretorė Karine Jean-Pierre.

Visuomenės apklausų rezultatai vis parodo, kad dauguma amerikiečių nenori lapkritį vėl matyti J. Bideno ir D. Trumpo dvikovos, manydami, kad abu jie yra per seni užimti Baltuosius rūmus.

D. Trumpas, kuris kitą mėnesį turėtų užsitikrinti respublikonų partijos nominaciją ir rinkimuose susigrumti su J. Bidenu, dažnai pašiepia J. Bideno nusišnekėjimus, o mitingų metu parodijuoja jo nerangią eiseną.

Neseniai pasirodžiusioje ataskaitoje, kurioje jis išteisinamas dėl to, kad su savimi paėmė įslaptintus dokumentus, prezidentas buvo apibūdintas kaip „senyvo amžiaus vyriškis“, dažnai nesugebantis visko gerai prisiminti.

D. Trumpas pastoviai giriasi rezultatais, kurios pasiekė atlikdamas testą demencijai nustatyti, kurio metu jam reikėjo prisiminti ir tinkama seka pakartoti penkis žodžius, tačiau ir buvusiam prezidentui jo paties liežuvis neretai ima ir susipina.

Pastarosiomis savaitėmis jis supainiojo Vengrijos ministrą pirmininką Viktorą Orbaną su Turkijos vadovu, o savo varžovę pirminiuose rinkimuose Nikki Haley keletą kartų sumaišė su buvusia JAV Atstovų rūmų pirmininke Nancy Pelosi.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

M

Brudas tegu pirma sumoka paskirta suma teismo … vagis mokesčių nemokantis… ir matos ant kiek degradavę amerkonai už ji eina, ant kiek buki, turim ir pazystamu deja tokiu, nėr ką kalbėt - kaip kitoj planetoj gyvenantys … aišku yra ir daug tokiu kur gerai tikisi pasipelnyt… tad niekas nestebina, proto/ morales nėr… tik pinigai rupi daugumai, nesvarbu iš kur… na nieko naujo deja ir senai žinoma … amerika…

dauguma čia komentuojančių akivaizdžiai

demonstruoja - kuo mažesnis kaimas, tuo didesni prietarai: didesnė visų rūšių diskriminacija -pagal amžių, lytį, religiją, išsilavinimą......, didesni norai diktatūros...Na, užtenka nuvykti į miškų glūdumoje esantį kaimą ir galima suprasti kas vyksta šioje šiknaskylėje

Rinkėjas

Jo greitu laiku pampersinė jankiu imperijalistų mumija bidonas bus išmestas į istorijos šiukšlyną kaip kokia pastipusi musė iš barščių ,jeigu būsimasis PREZIDENTAS DONALD TRUMP nereikalaus tam pampersiniui iškelti baudžiamosios bylos, labai gerai kad DONALD TRUMP palaiko gerus santykius su RUSIJOS PREZIDENTU VLADIMIRU PUTINU, sekmės rinkimuose
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS