D. Trumpas vėl nugalėjo, bet šįkart – dėl vėliavos stiebo | Diena.lt

D. TRUMPAS VĖL NUGALĖJO, BET ŠĮKART – DĖL VĖLIAVOS STIEBO

  • 0

Galima teigti, kad Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) turi didesnių problemų, kurias reikėtų svarstyti, ir neturėtų kilti masinių protestų dėl naujos išrinktojo JAV prezidento pergalės – gauto leidimo statyti vėliavos stiebą.

25 metrų aukščio vėliavos stiebas Andriaus kryžiui (Škotijos vėliavai) iškelti be leidimo buvo pastatytas jo motinos gimtinėje Škotijoje, milijardieriui priklausančiame golfo klube „Trump International Golf Links“ prie klubo pastato Aberdynšyre.

Kai reikalingi leidimai buvo gauti atgaline data, Aberdynšyro taryba balandį atsisakė suteikti galutinį leidimą statyti vėliavos stiebą „dėl vizualinio poveikio... dėl jo dydžio“.

Tačiau D.Trumpui, praėjusią savaitę išplėšusiam neįtikėtiną pergalę Jungtinių Valstijų prezidento rinkimuose, jau leista palikti statinį, nes ankstesnis sprendimas buvo apskųstas Škotijos ministrams.

Škotijos „Trump International Golf Links“ atstovė sakė: „Esame patenkinti, kad mūsų apeliacija dėl mūsų nacionalinės vėliavos iškėlimo buvo sėkminga ir sveikas protas nugalėjo.“

D.Trumpo golfo aikštynas Balmedyje, ant Šiaurės jūros kranto esančiame kaime, vietinių yra vertinamas gana prieštaringai.

Bendruomenės nariai sakė, kad jis neištesėjęs pažadų sukurti darbo vietų ir užgauliai nepaisė susirūpinimo dėl statybų.

Magnatas Škotijoje turi du golfo aikštynus.

GALERIJA

  • D. Trumpas vėl nugalėjo, bet šįkart – dėl vėliavos stiebo
  • D. Trumpas vėl nugalėjo, bet šįkart – dėl vėliavos stiebo
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS